Spring naar content

Bijbaan – Allround event medewerker

Zie jij jezelf al vlammen tijdens onze events? Voel je dat je goed bij ons en onze filosofie past? Dan horen wij graag van jou en over jouw talenten. Overtuig ons ervan dat je de uitdaging aan wilt gaan om met ons mee te zwemmen, al is het soms een stukje tegen de stroming in!

BIJBAAN - ALLROUND EVENT MEDEWERKER

HEY JIJ! ALLESKUNNER! WIJ ZIJN STRND.

Wij staan voor onvergetelijke events en heimwee achteraf. Waar wij blij van worden? Andersom denken en het dan net een tikkeltje anders dan anderen doen. Dit doen we samen met ons gezellige team, in onze stoere industriële locatie, waar de meest uiteenlopende events plaatsvinden. EN WIJ, WIJ ZOEKEN JOU!

We zoeken dromers, doeners & durfals. Klaar om net iets harder te rennen. Gastvrij, energiek en altijd in voor een grapje. Wij bij STRND leren graag meer anders-dan-anderen kennen, die zijn zoals wij zijn. Iemand zoals jij, wellicht? Bij ons werken betekend: ruimte voor ontwikkeling, hoe meer uren hoe hoger je uurloon, nieuwe vriendschappen, te gekke trainingen EN beruchte personeelsborrels!

Jij dromer, doener & durfal! Ben jij klaar om samen met ons mee te knallen?

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!