Spring naar content

Borrel & drinks

De borrelcultuur in Breda is booming! Het is wat ons betreft ook de ideale combinatie. De beste grilled burgers en crunchy taco’s met speciaalbier of gin-tonics. Ga je voor lokaal? Misschien wel voor een specifiek thema. Mogelijkheden all over. Met food & drinks als toevoeging aan jullie speciale dag komen veel mooie dingen op gang. Plan met ons jouw unieke borrel!

De perfecte ligging in het centrum van Breda

Door de uitstekende ligging en bereikbaarheid is STRND de ideale locatie voor iedere borrel. STRND ligt super centraal aan de singels van Breda. Met verschillende uitvalswegen op steenworp afstand bereiken gasten binnen no-time ons eigen terrein met 250 gratis parkeerplaatsen. Meer parkeerplaatsen nodig? Dankzij de centrumligging zijn er voldoende omliggende parkeerplaatsen. Bezoekers in 5 minuten heen en weer pendelen naar het P5-terrein van NAC is óók een goede optie.

Met het OV arriveren je gasten tevens ook snel: het station is dichtbij. Van daar bereik je STRND in 5 minuten op de fiets, binnen 10 minuten met de bus en lopend doe je er een kleine twintig minuten over.

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!