Spring naar content

Foodtrucks

Bij evenementen locatie STRND kun je genieten van een breed scala aan food & beverage mogelijkheden. Of je nu een zakelijk evenement, bruiloft, verjaardagsfeest of een ander speciaal moment organiseert, STRND heeft alles in huis om jouw gasten te verwennen met heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. Een van de populairste food keuzes is ons wereldse foodtruck arrangement.

Foodtrucks

STRND heeft in samenwerking met één van de cateraars een bourgondische en tropische setting gecreëerd. Hierin wordt een diversiteit aan heerlijke foodproducten aangeboden. Ga mee naar New York, Rome of Mexico City tijdens het proeven van de heerlijkste streetfood gerechtjes uit dit complete foodtruck-arrangement. Met hapjes van over de hele wereld, aangeboden vanuit wereldse foodtrucks, ervaar jij een complete beleving.

‘’Samen met je collega’s, vrienden of familie een rondje doen langs de foodtrucks opzoek naar je lievelingsgerecht, dat is pas verbinding zoeken/stimuleren op een innovatie manier.’’

Voor elk wat wils!

De borrelcultuur in Breda is booming! Het is wat ons betreft ook de ideale combinatie. De beste grilled burgers en crunchy taco’s met speciaalbier of gin-tonics. Ga je voor lokaal? Misschien wel voor een specifiek thema. Mogelijkheden all over. Met food & drinks als toevoeging aan jullie speciale dag komen veel mooie dingen op gang. Plan met ons jouw unieke event!

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!