Spring naar content

2023 KNALLEND AFSLUITEN!

Aan de gelukkige vinder,

Wat een geweldig toeval dat je eigenwijs en nieuwsgierig genoeg was om de “GOOI MIJ MAAR WEG” boodschap op onze gouden envelop te negeren! Jouw gouden ticket heeft je naar deze magische plek geleid. Welkom bij STRND, dé evenementenlocatie voor jouw kerst of nieuwjaarsborrel!

De zomervakantie zit er alweer op en langzaam maar zeker treden de koude, laatste maanden van 2023 in. Maar we heten de kou geen welkom, zonder dit mooie jaar eerst warm af te sluiten! De komende maanden zijn hét ideale moment om jouw toegewijde medewerkers te belonen voor hun inzet of hen juist te motiveren voor het nieuwe jaar dat voor ons ligt. Bij STRND ben je aan het juiste adres. Want zeg nu eerlijk, wat is er nu beter dan een kerstborrel in ons eigen stad! Ons eigen fier Breda! Of je nu een intieme bijeenkomst voor 200 gasten wilt organiseren of een grootschalig evenement voor 1500 personen, wij staan klaar om jouw kerstmarkt, nieuwjaarsborrel of eindejaarsfeest tot in de puntjes te verzorgen.

WINTERSE MAGIE

Tijdens de koude wintermaanden creëren we een sfeervolle, informele winterse setting bij STRND. Indoor? TUURLIJK! Maar niet zonder een sfeervol ontvangst rondom het knisperende haardvuur op een van onze terrassen, terwijl je geniet van een glas glühwein of romige chocolademelk. Daarna snel naar binnen om te genieten van de warmte en gezelligheid. Een muziekje hier, dansende mensen daar en de verleidelijke geur van vers bereid eten vanuit onze kleurrijke foodtrucks.

Of toch liever een winter-BBQ, een smakelijke hapjesparade, toffe teambuildingsactiviteiten op onze PLAYGRND of een spetterende feestavond inclusief te gekke photobooth? Niks is ons te gek! STRND is daarom ook veel meer dan een evenementen locatie. Het is een ervaring! Wil je het dit jaar écht goed aanpakken? Wij pakken uit en maken er een serieus feest van!

HET EERSTE RONDJE IS VAN ONS!

Misschien vraag je je af wat die prachtige gouden munten in jouw envelop betekenen? Tja, bij de feestdagen horen natuurlijk cadeautjes, en dit is ons geschenk aan jouw gasten. Als je jouw kerst- of nieuwjaarsborrel bij STRND boekt, trakteren wij op het eerste rondje!

Geniet samen van heerlijke hapjes, sprankelende drankjes en de warme sfeer die alleen tijdens de feestdagen te vinden is. Proost op alle nieuwe kansen, avonturen en successen die het jaar te bieden heeft. Voor kleine én grote gezelschappen! Of je nu het oude jaar wilt afsluiten of het nieuwe jaar grandioos wilt beginnen, bij STRND ben je aan het juiste adres! Ons team staat klaar om jullie te verwelkomen en er een spetterend event van te maken dat nog lang in jullie herinneringen zal blijven hangen!

 

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!