Spring naar content

Hbo stage – Marketing

Zie jij jezelf al vlammen tijdens onze events? Voel je dat je goed bij ons en onze filosofie past? Dan horen wij graag van jou en over jouw talenten. Overtuig ons ervan dat je de uitdaging aan wilt gaan om met ons mee te zwemmen, al is het soms een stukje tegen de stroming in!

HBO STAGE - MARKETING

HEY JIJ! ALLESKUNNER! WIJ ZIJN STRND.

Wij staan voor onvergetelijke events en heimwee achteraf. Waar wij blij van worden? Andersom denken en het net een tikkeltje anders dan anderen doen. Dit doen we samen met ons gezellige team, in onze stoere industriële locatie, waar de meest uiteenlopende events plaatsvinden.

EN WIJ, WIJ ZOEKEN JOU! We zoeken dromers, doeners & durfals. Ben jij gastvrij, energiek, altijd in voor een grapje en ren je net iets harder dan de rest? Vind jij standaard ook zo saai? Mooi! Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

WIE BEN JIJ? Als marketing stagiair(e) ondersteun je het marketing team met het op de kaart zetten van onze mooie bedrijven (STRND, BAAI, Groepsuitjes Breda, Bootje varen Breda) Je bent proactief en altijd in voor een uitdaging. Je bent gek op het creëren van content en creatief is jouw tweede naam. Je gaat aan de slag met de conceptontwikkeling voor nieuwe concepten en events, maar ook voor nieuwe activiteiten! 

WAT BIEDEN WIJ JOU?

• Ruimte voor ontwikkeling
• Uiteenlopende werkzaamheden
• Stage vergoeding
• Gezellige borrels incl. potjes minigolf en pingpong
• Elke dag weer een ander feestje

 

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!