Spring naar content

Hbo stage – Productie

Zie jij jezelf al vlammen tijdens onze events? Voel je dat je goed bij ons en onze filosofie past? Dan horen wij graag van jou en over jouw talenten. Overtuig ons ervan dat je de uitdaging aan wilt gaan om met ons mee te zwemmen, al is het soms een stukje tegen de stroming in!

HBO stage - PRODUCTIE

HEY JIJ! EVENT TOPPER! WIJ ZIJN STRND.

Wij staan voor onvergetelijke events en heimwee achteraf. Waar wij blij van worden? Andersom denken en het net een tikkeltje anders dan anderen doen. Dit doen we samen met ons gezellige team, in onze stoere industriële locatie, waar de meest uiteenlopende events plaatsvinden.

EN WIJ, WIJ ZOEKEN JOU! We zoeken dromers, doeners & durfals. Ben jij een productie talent, altijd in voor een grapje en klaar om te gekke events te organiseren?

WIE BEN JIJ?

Als stagiair Productie & Events ondersteun jij de Event manager en het productieteam tijdens voorbereidingen, showdagen en op -en afbouw van de gekste evenementen. Van een zakelijke plenaire setting tot een bruiloft of techno feest.

Je vraagt offertes uit, ontvangt onze leveranciers & ontwikkelt innoverende locatieplannen. Je denkt mee in het optimaliseren van processen van de events, houdt van afwisseling en hebt een hoe gekker, hoe beter mentaliteit.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

• Ruimte voor ontwikkeling
• Uiteenlopende werkzaamheden
• Stage vergoeding
• Gezellige borrels incl. potjes minigolf en pingpong
• Elke dag weer een ander feestje

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!