Spring naar content

Dé kerstborrel locatie in het centrum van Breda

In de koude wintermaanden creëren we een sfeervolle, informele kerstsetting bij STRND. Indoor? TUURLIJK! Maar niet zonder een sfeervol ontvangst rondom het haardvuur op een van onze terrassen, met een glaasje glühwein of chocomel in de hand. Daarna snel naar binnen om te genieten van de warmte en gezelligheid. Een muziekje hier, dansende mensen daar en de geur van vers bereid eten van de kleurrijke foodtrucks. Vind jij kou maar niks en hou je wel van dat festivalsfeertje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om samen met collega’s de feestdagen in te luiden.

 

Binnen & Buiten

Bij STRND kunnen trouwfeesten zowel binnen als buiten plaatsvinden. De locatie biedt de mogelijkheid om de liefde te vieren in prachtige binnenruimtes en ook te genieten van de buitenomgeving, zoals van te voren te varen op het water. Dit zorgt voor een veelzijdige en unieke trouwervaring.

Capaciteit

STRND heeft voldoende capaciteit om trouwfeesten van verschillende groottes te accommoderen. Of het nu gaat om een intieme trouwfeest of een grootschalige festival vibe, STRND kan de ruimte aanpassen aan de specifieke behoeften van het bruidspaar, waardoor er genoeg ruimte is voor alle gasten.

Food & Beverage

STRND biedt diverse diner mogelijkheden voor trouwfeesten, waaronder de optie van een foodtruck of een BBQ. Dit voegt een informeel en origineel element toe aan het feest, waarbij het bruidspaar en de gasten kunnen genieten van heerlijk eten in een ontspannen sfeer. Deze culinaire opties dragen bij aan een unieke en onvergetelijke trouwervaring.

Kerst vier je samen!

  • Het jaar op een spetterende manier afsluiten? Organiseer een kerstborrel bij STRND! Kom genieten van winterse sferen, heerlijk eten en drinken in op een prachtige centrale locatie in Breda. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie kerstborrel? Neem dan snel contact op met STRND!

Plan je locatie bezoek nu!

Bij STRND draait alles om passie! Ons ambitieuze en gepassioneerde team staat klaar om jullie kerstborrel tot in de puntjes te regelen. Elk bedrijf is uniek, met eigen wensen en ideeën. Daarom zijn we flexibel en denken we graag met jullie mee. Jullie hoeven alleen maar te genieten terwijl wij alles regelen. Maak nu een afspraak voor een locatiebezoek en ontdek waarom STRND de perfecte plek is voor jullie kerstborrel!

Praktische info

STRND staat voor unieke en gedurfde events.

STRND beschikt over ruim 250 (gratis) parkeerplaatsen en is uitstekend bereikbaar via diverse uitvalswegen. Perfecte ligging tussen de Randstad en Antwerpen!

STRND is een plek vol plezier!

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Waar wij blij van worden? Andersom denken en het dan net een tikkeltje anders doen. Onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage, kreeg in 2013 een nieuwe bestemming en levensdoel: we hebben haar getransformeerd tot.

STRND staat voor unieke en gedurfde events.

Te allen tijde staat de sfeervolle en industriële default-setting voor je klaar.
Dé basis voor een succesvol event, midden in het centrum van Breda!

STRND wordt gerund door een ambitieus en gepassioneerd team. Geen schakels, maar samenwerkingen. Wij staan voor (corporate) events met karakter.

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!