Spring naar content

BBQ

Bij evenementen locatie STRND kun je genieten van een breed scala aan food & beverage mogelijkheden. Of je nu een zakelijk evenement, bruiloft, verjaardagsfeest of een ander speciaal moment organiseert, STRND heeft alles in huis om jouw gasten te verwennen met heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. Een van de populairste food keuzes is ons overheerlijke BBQ arrangement!

BBQ

CHILLING ‘N GRILLING
STRND heeft in samenwerking met één van de cateraars een bourgondische en tropische setting gecreëerd. Hierin wordt een diversiteit aan heerlijke en zeer hoge kwaliteit foodproducten aangeboden. Een juiste balans aan vis, vlees en vega (n) (indien wenselijk). Voor elke wens een juiste invulling.
‘’Samen met je collega’s of vrienden een rondje doen langs het BBQ buffet, opzoek naar je lievelingsgerecht, dat is pas verbinding zoeken/stimuleren op een innovatie manier.’’

Voor elk wat wils!

De borrelcultuur in Breda is booming! Het is wat ons betreft ook de ideale combinatie. De beste grilled burgers en crunchy taco’s met speciaalbier of gin-tonics. Ga je voor lokaal? Misschien wel voor een specifiek thema. Mogelijkheden all over. Met food & drinks als toevoeging aan jullie speciale dag komen veel mooie dingen op gang. Plan met ons jouw unieke event!

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!