Spring naar content

Varen

Samen met Bootje varen Breda verzorgen wij prachtige rondvaarten door de Singels, de wijken Boeimeer en ’t Ginneken! Aan boord geniet je van het samen zijn met collega’s of vrienden, de prachtige natuur, vele bezienswaardigheden en indien gewenst ook van een heerlijk arrangement aan boord. Variërend van lunch tot BBQ diner, maar uiteraard is ook een gezellige borrel met heerlijke drankjes mogelijk! Liever een andere invulling? Laat het ons weten!

Ondertussen bestaat de vloot uit 10 luxe sloepen, waarmee we groepen tot 250 personen in één keer rond kunnen varen.

Arrangementen

Breda is prachtig en we zijn dan ook enorm trots op onze stad. Maar waar we nog trotser op zijn, zijn de geweldige Bredase Singels waar we met onze luxe sloepen doorheen mogen varen. Varen in Breda is een bijzonder mooie ervaring en die delen we dan ook graag met jullie. Op onze mooie sloepen is het mogelijk om een arrangement af te nemen om jullie dagje uit nog completer te maken! Van complete lunch tot BBQ diner en van een borrelarrangement tot een uitgebreid ontbijt, alles is mogelijk om van jullie dagje uit iets speciaals te maken.

Route

Boek een rondvaart met schipper en ontdek de historische stad Breda vanaf het water! Hierbij vaar je langs mooie bezienswaardigheden zoals ’t Spanjaardsgat, ’t Kasteel van Breda, de Koepelgevangenis maar bijvoorbeeld ook het mooie Valkenbergpark. Aan boord van onze comfortabele sloep kun je lekker achterover leunen, terwijl de schipper je meer vertelt over de prachtige omgeving. Dit is misschien wel de meest ontspannen manier om de stad te verkennen.

Wij bieden verschillende sloepen aan, voor kleine en grote gezelschappen. Zo is er op onze grootste sloep plaats voor maar liefst 50 personen! Varen over de Singels van Breda is een leuke activiteit voor jong en oud! Wij verzorgen graag jullie drankjes aan boord.

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!