Spring naar content

Warehouse

Tot 250 gasten
Geschikt voor bedrijfsborrels, feestavonden, trouwfeesten

Een sfeervolle oase

De Warehouse is onze sfeervolle ruimte die zowel voor feesten, presentaties als borrels gebruikt kan worden. Deze ruimte beschikt over een eigen bar, toilet voorziening, vaste decoratie en sfeervolle verlichting. De aanwezige decoratie draagt zorg voor een hoogwaardige basis setting.

Daarnaast kan de ruimte volledig op maat worden ingericht en gedecoreerd indien gewenst. Laat de Warehouse jouw evenement, borrel of feestavond naar nieuwe hoogten tillen, met een unieke en op maat gemaakte ervaring die indruk maakt op al je gasten!

Locatie voor kickass events

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Waar wij blij van worden? Andersom denken en het dan net een tikkeltje anders doen. Onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage, kreeg in 2013 een nieuwe bestemming en levensdoel: we hebben haar getransformeerd tot de ideale locatie voor zowel super-corporate als een tikje meer laid-back events. Sfeervol met een industriële touch.

usp_icon_3
Uitstekende bereikbaarheid!

STRND beschikt over ruim 150 (gratis) parkeerplaatsen en is uitstekend bereikbaar via diverse uitvalswegen. Perfecte ligging tussen de Randstad en Antwerpen!

usp_icon_2
Altijd sfeervol en verrassend!

Te allen tijden staat de sfeervolle en industriële default-setting voor je klaar.
Dé basis voor een succesvol event, midden in het centrum van Breda!

usp_icon_1
Topkwaliteit en fun!

STRND wordt gerund door een ambitieus en gepassioneerd team. Geen schakels, maar samenwerkingen. Wij staan voor (corporate) events met altijd een stukje fun!

Wat denk je ervan?

Enthousiast geworden? Vraag nu een offerte aan zodat wij samen met jou het mooiste event ooit kunnen organiseren!

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!