Spring naar content

Harbour

Tot 1400 gasten
Geschikt voor bedrijfsborrels, feestavonden, congressen

Het industriële pareltje

De Harbour is het industriële pareltje van de locatie. Een adembenemende ruimte die doordrenkt is van een nostalgische sfeer van de voormalige autogarage.

Door de locatie zie je oude transportkisten, zeecontainers en een prachtige industriële stelling, die dienen als decoratie en tegelijkertijd een subtiele knipoog zijn naar ons strand binnen verleden. Deze elementen voegen een vleugje authenticiteit toe aan de ruimte en versterken het industriële karakter ervan.

We creëren een unieke en boeiende omgeving, waarin het verleden en het heden naadloos samensmelten. Het industriële pareltje van deze locatie is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een plek waar je kunt genieten, ervaren en delen.

Locatie voor kickass events

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Waar wij blij van worden? Andersom denken en het dan net een tikkeltje anders doen. Onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage, kreeg in 2013 een nieuwe bestemming en levensdoel: we hebben haar getransformeerd tot de ideale locatie voor zowel super-corporate als een tikje meer laid-back events. Sfeervol met een industriële touch.

usp_icon_3
Uitstekende bereikbaarheid!

STRND beschikt over ruim 150 (gratis) parkeerplaatsen en is uitstekend bereikbaar via diverse uitvalswegen. Perfecte ligging tussen de Randstad en Antwerpen!

usp_icon_2
Altijd sfeervol en verrassend!

Te allen tijde staat de sfeervolle en industriële default-setting voor je klaar.
Dé basis voor een succesvol event, midden in het centrum van Breda!

usp_icon_1
Topkwaliteit en fun!

STRND wordt gerund door een ambitieus en gepassioneerd team. Geen schakels, maar samenwerkingen. Wij staan voor (corporate) events met altijd een stukje fun!

Wat denk je ervan?

Enthousiast geworden? Vraag nu een offerte aan zodat wij samen met jou het mooiste event ooit kunnen organiseren!

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!