Spring naar content

The Dock

Tot 300 gasten
Geschikt voor vergaderingen, borrels, congressen

Speelse bijeenkomsten

Welkom bij The Dock: de ultieme plek binnen onze locatie voor jouw vergaderingen, borrels en speelse bijeenkomsten. Onze Dock is gelegen onder onze PLAYGRND verdieping en biedt tal van mogelijkheden.

Of je nu een formele vergadering organiseert of gewoon wilt ontspannen en plezier wilt hebben met vrienden, dit is de ideale ruimte. The Dock beschikt over een eigen bar en toiletvoorzieningen, zodat je in alle comfort kunt genieten van jouw evenement. The Dock is te verdelen in twee aparte kanten waardoor we meerdere groepen in deze ruimte kunnen huisvesten.

Bij STRND geloven we dat werk en plezier hand in hand kunnen gaan. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat Playgrnd boven The Dock gevuld is met een scala aan spellen en activiteiten die je kunt verkennen. Van minigolf tot jenga, er is voor elk wat wils. Laat je innerlijke kind los terwijl je speelt en lacht met collega’s of vrienden.

Locatie voor kickass events

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Waar wij blij van worden? Andersom denken en het dan net een tikkeltje anders doen. Onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage, kreeg in 2013 een nieuwe bestemming en levensdoel: we hebben haar getransformeerd tot de ideale locatie voor zowel super-corporate als een tikje meer laid-back events. Sfeervol met een industriële touch.

usp_icon_3
Uitstekende bereikbaarheid!

STRND beschikt over ruim 150 (gratis) parkeerplaatsen en is uitstekend bereikbaar via diverse uitvalswegen. Perfecte ligging tussen de Randstad en Antwerpen!

usp_icon_2
Altijd sfeervol en verrassend!

Te allen tijde staat de sfeervolle en industriële default-setting voor je klaar.
Dé basis voor een succesvol event, midden in het centrum van Breda!

usp_icon_1
Topkwaliteit en fun!

STRND wordt gerund door een ambitieus en gepassioneerd team. Geen schakels, maar samenwerkingen. Wij staan voor (corporate) events met altijd een stukje fun!

Wat denk je ervan?

Enthousiast geworden? Vraag nu een offerte aan zodat wij samen met jou het mooiste event ooit kunnen organiseren!

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!