Spring naar content

Teambuilding verbroederd!

De kracht van lol snappen wij bij STRND wel. Gelukkig zijn vele bedrijven en eventbureaus het met ons eens: teambuilding verbroedert, motiveert en verandert beloftes in daden. Gemaakte afspraken, voorgenomen verbeteringen en nieuwe plannen worden niet alleen beklonken met een glas wijn, maar worden minstens zo goed bezegeld met een teambuildingsactiviteit.

Een bedrijfsuitje waarbij iedereen de hele dag bloedserieus is? Die bestaat niet bij ons. En is daarnaast ook helemaal niet leuk. STRND heeft originele teambuildingsactiviteiten en combo’s bedacht die perfect werken én resultaat opleveren. Wij verzorgen personeelsfeesten op maat voor teambuilding events van elke shape ’n size.

 

Binnen & Buiten

Bij STRND kunnen teams zowel binnen als buiten teambuilding activiteiten ondernemen. Naast diverse binnen activiteiten biedt STRND ook de mogelijkheid tot teambuilding op het water, bijvoorbeeld door middel van varen. Dit creëert een veelzijdige en avontuurlijke ervaring voor het team.

Capaciteit

STRND heeft de capaciteit om teams van verschillende groottes te accommoderen. Of het nu gaat om een klein team of een grotere afdeling, STRND kan de teambuilding ervaring aanpassen aan de specifieke omvang van het team.

Maatwerk

STRND biedt diverse maatwerkopties voor teambuilding. Elke groep heeft unieke doelen en behoeften, en STRND kan activiteiten en programma’s op maat samenstellen om aan deze specifieke vereisten te voldoen. Hierdoor krijgt elk team een unieke teambuilding ervaring die perfect is afgestemd op hun bedrijf.

BUSINESS EVENTS & INDOOR TEAMBUILDING

Samen werken maar ook samen strijden. Tegen en met elkaar! Ga voor een race tegen de klok om van het onbewoonde eiland te ontsnappen met onze Escape from the Island? Of open onze lockers en ga de digitale strijd aan met de Lockergames!

Wat dacht je van een escape room voor het teamuitje? Bij Escape from the Island moeten jullie niet ontsnappen uit een kamer maar van een eiland. Door een mislukte zeilcruise ben je gestrand op een onbewoond eiland en zie daar maar eens zo snel mogelijk vanaf te komen met je collega’s…

Ben je eerder in voor een unieke verzameling aan denk, maak en doe-spellen? Dan zijn de Lockergames iets voor jou! Hierbij draait het om uitdaging, teambuilding en goede tactieken. Dit spel is speciaal door ons ontwikkeld en is een combinatie van lockers die geopend moeten worden en vragen/antwoorden die beantwoord moeten worden in de app op de tablet. Met andere woorden, een bedrijfsevenement om nooit te vergeten. 

Kom nu dat kantoor uit!

Om écht te weten te komen hoe we onze teamuitjes en teambuildingsactiviteiten verzorgen, vragen we je om nú al je kantoor uit te rennen en bij ons te komen gluren. Je bent direct overtuigd! Plan nu je locatie bezoek in zodat we samen jouw ultieme teambuilding dag kunnen samenstellen.

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!