Spring naar content

Een bedrijfsborrel om prestaties te vieren!

Op zoek naar een unieke locatie voor het organiseren van een bedrijfsborrel in Breda? STRND is the place to be! Gezellig een drankje doen met je collega’s tot het organiseren van een groot bedrijfsfeest met alles erop en eraan. Het kan bij STRND allemaal! in het centrum van Breda. Een bedrijfsborrel is belangrijk en essentieel onderdeel van de werkcultuur en is bij veel bedrijven niet meer weg te denken. De bedrijfsborrel is goed voor de teambuilding en een ideale manier om prestaties te vieren en je collega’s (nog) beter te leren kennen.

Flexibiliteit

Bij STRND kunnen bedrijfsborrels zowel in een grote als kleine setting plaatsvinden. De locatie is flexibel en kan zich aanpassen aan de grootte van het gezelschap, waardoor het geschikt is voor zowel intieme bijeenkomsten als grotere bedrijfsborrels.

Food & Fun

De bedrijfsborrel bij STRND biedt niet alleen lekker eten, maar ook veel plezier en vermaak. Gasten kunnen genieten van heerlijk eten en tegelijkertijd deelnemen aan leuke activiteiten en entertainment, waardoor de borrel een gezellige en levendige sfeer krijgt.

Op het water

Een uniek aspect van de bedrijfsborrel bij STRND is de mogelijkheid om te varen of te genieten van de onze prachtige baai. Dit voegt een avontuurlijk en ontspannend element toe aan de borrel, waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt voor jullie gasten.

Een plek om te verbinden!

Bij STRND creëren we een personeelsfeest in een gastvrije omgeving waar klanten, partners, medewerkers en collega’s moeiteloos samenkomen. Met een indrukwekkende 1.500m² aan ruimte, is er ruimte zat voor iedereen om te genieten. Bovendien bieden we 250 gratis parkeerplaatsen, zodat jouw gasten zich geen zorgen hoeven te maken over hun vervoer naar het teamuitje. Met supersnelle wifi en een strategische locatie nabij de afritten van de A16, A27 en A58, is STRND de ideale plek voor jouw zakelijke events.

Plan een bezoek in!

Ontdek STRND en ervaar zelf waarom we dé evenementen locatie zijn voor jouw bedrijfsborrel. Neem vandaag nog contact met ons op om je wensen te bespreken en een onvergetelijke gebeurtenis te creëren die nog lang in de herinnering van je gasten zal voortleven. Wij kijken ernaar uit om samen met jou een buitengewone borrel te creëren!

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!