Spring naar content

Contact

Zijn jullie je aan het oriënteren voor een zakelijk event, feestavond of ander type bijeenkomst? Wij nodigen je dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen zodat we een fysieke afspraak bij ons op locatie kunnen inplannen.

Telefonisch zijn wij uitstekend bereikbaar tussen 09:00 – 17:00 uur op maandag t/m vrijdag.

Event organiseren?

Trots op onszelf; dat zijn we bij STRND zeker. We staan 100% achter onze net-iets-anders-stijl en leren graag meer anders-dan-anderen kennen, die zijn zoals wij zijn. Iemand zoals jij, wellicht? Kijk snel naar alle mogelijk events!

Algemeen contact

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Waar wij blij van worden? Andersom denken en het dan net een tikkeltje anders doen. Wij nodigen je dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen zodat we een fysieke afspraak bij ons op locatie kunnen inplannen.

Werken bij STRND

Zie jij jezelf al vlammen tijdens onze events? Voel je dat je goed bij ons en onze filosofie past? Dan horen wij graag van jou en over jouw talenten. Overtuig ons ervan dat je de uitdaging aan wilt gaan om met ons mee te zwemmen, al is het soms een stukje tegen de stroming in!