Spring naar content

Van nostalgisch tot hysterisch

De kracht van plezier snappen wij bij STRND wel. Gelukkig zijn vele bedrijven en organisaties het met ons eens: fun verbroedert, motiveert en verandert beloftes in daden. Gemaakte afspraken, voorgenomen verbeteringen en nieuwe plannen worden niet alleen beklonken met een glas wijn, maar worden minstens zo goed bezegeld met een bedrijfsuitje met mooie activiteiten. En die gaan bij ons van nostalgisch en strategisch, tot hysterisch.

Fun en Business

Fun en Business gaat bij ons hand in hand. We combineren zakelijk met een ontspannen en leuke sfeer, waardoor collega’s ideeën kunnen spuien maar ook successen kunnen vieren met een stukje fun.

Op het water

Een uniek kenmerk van een bedrijfsuitje bij STRND is de mogelijkheid om te varen. Samen met Bootje varen Breda bieden we de gelegenheid om samen met collega’s een boottocht te maken op het water, wat zorgt voor een verfrissende en avontuurlijke ervaring.

Capaciteit

Of je nu een klein team hebt of een grote afdeling, STRND kan de evenementenruimte aanpassen aan het aantal deelnemers, waardoor het geschikt is voor zowel kleine als grote bedrijfsuitjes.

BBQ of Foodtrucks

Na de activiteiten is het natuurlijk tijd om beloond te worden met een heerlijk diner! Wij werken samen met diverse cateraars welke in staat zijn om voor elk type gezelschap een passend diner te verzorgen. Wij hebben zo onze voorkeuren welke een perfecte match zijn met onze evenementenlocatie. Wat dacht je van een BBQ Green Egg style? Of een informeel en verrassend foodtruckdiner. Indoor of outdoor, dat is helemaal aan jullie! Al onze catering concepten hebben een juiste balans en mix van vis, vlees en vega(n) indien gewenst.

Een catering concept is bij ons altijd maatwerk. Samen bepalen we wat de wens is van jullie gasten en ontwikkelen we samen met onze cateringpartners een tof catering concept. Deze uitdaging durven wij namelijk wel aan. Jullie ook!?

Kom nu dat kantoor uit!

Om écht te weten te komen hoe we onze teamuitjes en teambuildingsactiviteiten verzorgen, vragen we je om nú al je kantoor uit te rennen en bij ons te komen gluren. Je bent direct overtuigd! Plan nu je locatie bezoek in zodat we samen jouw ultieme teambuilding dag kunnen samenstellen.

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!