Spring naar content

Bedrijfsfeest zonder zorgen!

Volledig ontzorgen is ons doel. Het creëren van de ideale feestlocatie die voldoet aan alle wensen, dat ook. Van foodtruckfestival tot themafeest: we hebben al veel unieke bedrijfsfeesten in Breda mogen hosten, organiseren en produceren.

Een bedrijfsborrel tot 250 gasten organiseren? Dan is de warehouse de place to be! Deze feestzaal ligt direct aan je eigen terras, dat je ook als entree kunt gebruiken. Zo komen jouw gasten al vóór binnenkomst in de juiste feeststemming. Op zomerse dagen worden de eerste drankjes vaak nog buiten genuttigd, maar na zonsondergang barst het personeelsfeest binnen los.

Warehouse heeft alles voor een compleet feest zonder zorgen: een sfeervolle bar, eigen toiletten en krachtstroom om elke vorm van entertainment te kunnen dragen. De ruimte is gemakkelijk te stylen met inrichting en decoratie op maat.

Op zoek naar een feestlocatie voor 100 á 125 gasten? Geen probleem! We kunnen de feestzaal sfeervol en optimaal verkleinen waardoor Warehouse óók geschikt is voor een kleiner gezelschap.

 

 

Parkeergelegenheid

Bij STRND kunnen gasten gratis parkeren, wat zorgt voor gemak en comfort tijdens hun bedrijfsfeest. Dit voorkomt dat gasten zich zorgen hoeven te maken over parkeerkosten en maakt het voor iedereen eenvoudig om de locatie te bereiken.

Maatwerk

Of het nu gaat om de grootte van het bedrijfsevenement, de gewenste activiteiten of het toevoegen van speciale elementen, STRND kan alles op maat regelen om een uniek en op maat gemaakt bedrijfsfeest te creëren.

Bereikbaarheid

Of ze nu met de auto komen of met het openbaar vervoer, STRND is strategisch gelegen en biedt goede verbindingen, waardoor de gasten moeiteloos kunnen arriveren en vertrekken. Dit draagt bij aan de gemakkelijke organisatie van het bedrijfsfeest.

Breng je personeel samen!

Zin in een waanzinnig bedrijfsfeest met een enorme gastenlijst van zo’n 500 gasten? Of misschien zelfs meer?! Nou, dan zit je helemaal goed bij onze industriële Harbour. Hier kunnen we jouw zakelijke events waarmaken. Onze prachtige barconstructie neemt een centrale positie in het midden van de locatie in. Het is de ideale plek voor een verfrissend drankje en een gezellig gesprek. En terwijl je daar bent, houd je moeiteloos een oogje op de dansvloer. Gewoon wachten tot het jouw moment is om helemaal los te gaan met je collega’s!

Maar dat is nog niet alles wat de Harbour te bieden heeft. We hebben ook een eigen entree die je verwelkomt in stijl, meer dan genoeg toiletruimte zodat je nooit in de rij hoeft te staan en krachtstroom waarmee we zelfs mega-feestavonden kunnen hosten.

En wil je het bedrijfsfeest echt naar een hoger niveau tillen? Nou, dat kan ook! Dankzij onze verdieping kunnen we een speelse indeling creëren in onze locatie. Verhoog het podium van jullie DJ en creëer zo een ware clubsetting! Laat de muziek door de lucht trillen terwijl de dansvloer tot leven komt. Hier kun je pas echt helemaal uit je dak gaan!

Waar wacht je op?

Ontdek STRND en ervaar zelf waarom we dé evenementen locatie zijn voor jouw bedrijfsfeest. Neem vandaag nog contact met ons op om je wensen te bespreken en een onvergetelijke gebeurtenis te creëren die nog lang in de herinnering van je gasten zal voortleven. Wij kijken ernaar uit om samen met jou een buitengewoon evenement te creëren!

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!