Spring naar content

Een te gekke kerst & nieuwjaarsborrel!

Sluit het jaar in stijl af en luid het nieuwe jaar in met een knallende bedrijfsborrel bij STRND! Het einde van het jaar komt snel dichterbij, en bij STRND zijn we al in de feeststemming! Onze gastvrijheid kent geen grenzen, en dat laten we ook zeker merken tijdens de gezelligste tijd van het jaar.

Geniet samen van heerlijke hapjes, sprankelende drankjes en de warme sfeer tijdens de kerstborrel. Start 2024 met een knallende nieuwjaarsborrel bij STRND en proost op alle nieuwe kansen, avonturen en successen die het jaar te bieden heeft.

Of je nu het oude jaar wilt afsluiten of het nieuwe jaar met een geweldig bedrijfsfeest wilt beginnen, bij STRND ben je aan het juiste adres! Ons team staat klaar om jullie te verwelkomen en er een spetterend feest van te maken dat nog lang in jullie herinneringen zal blijven hangen!

Dus kom allemaal naar STRND en laat ons samen deze bijzondere tijd van het jaar vieren met een onvergetelijke kerst- en nieuwjaarsborrel!

 

Maatwerk

STRND biedt maatwerk voor bedrijven van alle soorten en maten. Of het nu gaat om een kleine bedrijfsborrel met festivalvibe of een grootschalig spektakel, de locatie kan zich aanpassen aan de specifieke wensen en behoeften van het bedrijf om een op maat gemaakt evenement te creëren.

Capaciteit

STRND heeft voldoende capaciteit om kerst of nieuwjaarborrels van verschillende groottes te accommoderen. Of het nu gaat om een intieme borrel of een grootschalige festival vibe, STRND kan de ruimte aanpassen aan de specifieke behoeften van jullie bedrijf, waardoor er genoeg ruimte is voor alle gasten.

Food & Beverage

STRND biedt diverse diner mogelijkheden voor kerst of nieuwjaarborrels, waaronder de optie van een foodtruck of een BBQ. Dit voegt een informeel en origineel element toe aan het feest, waarbij de gasten kunnen genieten van heerlijk eten in een ontspannen sfeer. Deze culinaire opties dragen bij aan een unieke en onvergetelijke ervaring.

Winterse sferen

In de koude wintermaanden creëren we een sfeervolle, informele winterse setting bij STRND. Indoor? TUURLIJK! Want wij hebben veel mogelijkheden voor zaalverhuur. Een bedrijfsevenement is niet compleet zonder een sfeervol ontvangst rondom het haardvuur op een van onze terrassen, met een glaasje glühwein of chocomel in de hand. Daarna snel naar binnen om te genieten van de warmte en gezelligheid. Een muziekje hier, dansende mensen daar en de geur van vers bereid eten van de kleurrijke foodtrucks. Vind jij kou maar niks en hou je wel van dat festivalsfeertje? Vier dan dit jaar jouw kerst/nieuwjaarsborrel, feest of diner bij STRND. Voor kleine én grote gezelschappen!

Een winter-BBQ, een hapjesparade, of juist lekker losjes een foodtruckfestival inclusief te gekke photobooth? Wil je het écht goed aanpakken? Bij onze feestlocatie is niets te gek! Wij pakken uit en maken er een serieus feest van. Onze verschillende ruimtes hebben elk hun aanwezige pluspunten, maar liever passen we elke zaal en subruimte aan naar jouw unieke wensen!

Plan je locatie bezoek nu!

Bij STRND draait alles om passie! Ons ambitieuze en gepassioneerde team staat klaar om jullie kerst of nieuwjaarsborrel  tot in de puntjes te regelen. Elk bedrijf is uniek, met eigen wensen en ideeën. Daarom zijn we flexibel en denken we graag met jullie mee. Jullie hoeven alleen maar te genieten terwijl wij alles regelen. Maak nu een afspraak voor een locatiebezoek en ontdek waarom STRND de perfecte plek is voor jullie kerst of nieuwjaarsborrel!

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!