Spring naar content

Een onvergetelijk trouwfeest

STRND vormt hét decor voor jullie prachtige trouwfeest. De plek waar dromen werkelijkheid worden en herinneringen worden geboren die een leven lang meegaan. Jullie bruiloft moet anders zijn dan alle anderen. Jullie willen een diner dat niet allemaal zo binnen de lijntjes kleurt en een feest dat jullie gasten sprakeloos achterlaat. Een ambiance die industrieel, levendig en tegelijkertijd ontspannen is, waar jullie en jullie gasten zich meteen thuis zullen voelen.

Dus laten we jullie bruiloft werkelijkheid maken. Laat STRND jullie begeleiden naar een onvergetelijke reis vol liefde en herinneringen. Vertrouw de beste feestlocatie in Breda om jullie liefde te vieren op een manier die niemand ooit zal vergeten.

Binnen & Buiten

Bij STRND kunnen trouwfeesten zowel binnen als buiten plaatsvinden. De locatie biedt de mogelijkheid om de liefde te vieren in prachtige binnenruimtes en ook te genieten van de buitenomgeving, zoals van te voren te varen op het water. Dit zorgt voor een veelzijdige en unieke trouwervaring.

Capaciteit

STRND heeft voldoende capaciteit om trouwfeesten van verschillende groottes te accommoderen. Of het nu gaat om een intieme trouwfeest of een grootschalige festival vibe, STRND kan de ruimte aanpassen aan de specifieke behoeften van het bruidspaar, waardoor er genoeg ruimte is voor alle gasten.

Food & Beverage

STRND biedt diverse diner mogelijkheden voor trouwfeesten, waaronder de optie van een foodtruck of een BBQ. Dit voegt een informeel en origineel element toe aan het feest, waarbij het bruidspaar en de gasten kunnen genieten van heerlijk eten in een ontspannen sfeer. Deze culinaire opties dragen bij aan een unieke en onvergetelijke trouwervaring.

Tikkeltje anders

  • STRND in Breda is de niet-traditionele, de niet-standaard, de niet-stoffige en de absoluut-geen-twaalf-in-een-dozijn trouwlocatie voor jullie bruiloft.
  • Met zaalverhuur binnen, maar ook buiten creëren we jullie wereld: jullie liefdesfestival.
  • Geniet van een BBQ, een heerlijke hapjes parade of meerdere toffe foodtruck
  • Een trouwfeest tot in de late uurtjes met onze weddingDJ
  • STRND biedt prachtige mogelijkheden voor grote bedrijven en de particulier.

Plan je locatie bezoek nu!

Bij STRND draait alles om passie! Ons ambitieuze en gepassioneerde team staat klaar om jullie trouwfeest tot in de puntjes te regelen. Elk bruidspaar is uniek, met eigen wensen en ideeën. Daarom zijn we flexibel en denken we graag met jullie mee. Jullie hoeven alleen maar te genieten terwijl wij alles regelen. Maak nu een afspraak voor een locatiebezoek en ontdek waarom STRND de perfecte plek is voor jullie speciale dag!

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!