Spring naar content

Ver van het eigen bureautje!

Vergadering of presentatie vanaf 40 personen organiseren? Vergaderen of presenteren buiten de kantoormuren en ver van het eigen bureautje, is bewezen effectief en efficiënt voor de teambuilding. Een ander luchtje scheppen dan tijdens het blokje om in de lunchpauze zorgt voor andere inzichten. Laat de boel de boel, de drukte de drukte. Doe vooral eens iets anders dan je altijd al deed en verbaas jezelf over de vernieuwende resultaten.

Break-out rooms

Bij STRND zijn er diverse break-out rooms beschikbaar voor zaalverhuur. Dit biedt de mogelijkheid om in kleinere groepen apart te vergaderen, wat bevorderlijk is voor brainstormsessies, teambesprekingen, of workshops. Deze afzonderlijke ruimtes dragen bij aan een efficiënte vergadering.

Compleet verzorgd

STRND kan de gehele dag verzorgen tijdens jullie zakelijke events. Dit omvat niet alleen de vergaderruimtes zelf, maar ook cateringdiensten, koffiepauzes, en luncharrangementen. Hierdoor kunnen deelnemers zich volledig concentreren op de vergadering, zonder zich zorgen te hoeven maken over praktische zaken.

Formeel meets Informeel

STRND biedt de ideale balans tussen een formele vergaderomgeving en een informele sfeer. Dit zorgt ervoor dat de vergadering professioneel blijft, maar tegelijkertijd een ontspannen en comfortabele setting heeft. Hierdoor voelen deelnemers zich meer op hun gemak en worden de vergaderingen productiever en creatiever

Dé plek om bergen te verzetten

Bij STRND creëren we een gastvrije omgeving waar klanten, partners, medewerkers en collega’s moeiteloos samenkomen. Bovendien bieden we 250 gratis parkeerplaatsen, zodat jouw gasten zich geen zorgen hoeven te maken over hun vervoer naar de vergadering. Met supersnelle wifi en een strategische locatie nabij de afritten van de A16, A27 en A58, is STRND de ideale plek.

Waar wacht je op?

Ontdek STRND en ervaar zelf waarom we dé evenementen locatie zijn voor jouw vergadering. Neem vandaag nog contact met ons op om je wensen te bespreken, dan zorgen wij ervoor dat die vergadering bergen zal verzetten!

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!