Spring naar content

Sunset Boulevard

Tot 300 gasten
Geschikt voor bedrijfsborrels, BBQ's, kleine festivals

Waar de zon ondergaat!

Aansluitend aan onze warehouse heb je ons knusse Sunset Boulevard terras. Dit sfeervolle terras is dé plek voor een gezellige borrel en een bourgondisch (BBQ) diner, foodtruck festival, inclusief ondergaande zon!

De Sunset Boulevard heeft zijn eigen entree, waar de gasten ontvangen kunnen worden. Valt het weer een beetje tegen? Dat geeft niks want onze Sunset Boulevard beschikt over een overdekt terras met aansluitende buitenbar welke bijzonder geschikt is voor een mooi zomers welkom inclusief proostmomentje.

Locatie voor kickass events

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Waar wij blij van worden? Andersom denken en het dan net een tikkeltje anders doen. Onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage, kreeg in 2013 een nieuwe bestemming en levensdoel: we hebben haar getransformeerd tot de ideale locatie voor zowel super-corporate als een tikje meer laid-back events. Sfeervol met een industriële touch.

usp_icon_3
Uitstekende bereikbaarheid!

STRND beschikt over ruim 150 (gratis) parkeerplaatsen en is uitstekend bereikbaar via diverse uitvalswegen. Perfecte ligging tussen de Randstad en Antwerpen!

usp_icon_2
Altijd sfeervol en verrassend!

Te allen tijde staat de sfeervolle en industriële default-setting voor je klaar.
Dé basis voor een succesvol event, midden in het centrum van Breda!

usp_icon_1
Topkwaliteit en fun!

STRND wordt gerund door een ambitieus en gepassioneerd team. Geen schakels, maar samenwerkingen. Wij staan voor (corporate) events met altijd een stukje fun!

Wat denk je ervan?

Enthousiast geworden? Vraag nu een offerte aan zodat wij samen met jou het mooiste event ooit kunnen organiseren!

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!