Spring naar content

De Festival locatie van Breda

Haal je festival naar binnen. Denk industrieel, denk groots: denk STRND! Van dreunende techno tot Ibiza vibes. Het kan en mag bij ons allemaal. De setting van STRND is zo multi-inzetbaar dat we van een corporate festival tot rook- en lasershows voorbij hebben zien komen. We houden van anders en denken graag mee met de invulling van je entertainmentprogramma. Van jouw gekke festival-idee deinzen wij niet snel achteruit. Kom maar op, show us the ideas! Met unieke festivals als Zonnig, Knaltival, Duikboot en Daisy als je voorgangers weet je het zeker: STRND is where you need to be.

Capaciteit

STRND biedt een ruime capaciteit voor publieksevenementen. Of het nu gaat om een groot festival, intiem personeelsfeest of andere publieke bijeenkomsten, de locatie kan een groot aantal mensen herbergen, waardoor het ideaal is voor evenementen met veel bezoekers.

Faciliteit

De feestlocatie STRND is uitgerust met de benodigde faciliteiten en partners om ieder festival soepel en professioneel te laten verlopen. Van geluidssystemen en podiumvoorzieningen tot sanitaire voorzieningen en diverse F&B opties, STRND biedt de productie-ondersteuning die nodig is voor een geslaagd bedrijfsfeest of ander evenement..

Centraal Breda

Gelegen in het centrum van Breda, biedt STRND een centrale en goed bereikbare locatie voor festivals. Bezoekers kunnen gemakkelijk toegang krijgen tot de locatie via verschillende vervoersmiddelen, waaronder trein, bus en auto. Dit centrale aspect draagt bij aan het succes en de populariteit van het evenement.

Festivals in alle soorten en maten!

De twee binnenruimtes en twee buitenruimtes bieden volop festival-mogelijkheden. Onze grootste parel De Harbour biedt zoveel groots: stel je een ruimte-breed podium voor met plaats voor de beste artiesten. Hier treden DJ’s, zangers, bands en performers op voor het beste bedrijfsevenement. De intiemere Warehouse zaal wordt je relax-area of food-square. Of gebruik je het achterterras bij lekker weer? Spelen met ruimtes is ons niet vreemd: we denken niet graag in hokjes.

Waar wacht je op?

Ontdek STRND en ervaar zelf waarom we dé evenementen locatie voor het organiseren van jouw festival zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om je wensen te bespreken en een onvergetelijke gebeurtenis te creëren die nog lang in de herinnering van je gasten zal voortleven. Wij kijken ernaar uit om samen met jou een buitengewoon event te creëren!

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!