Spring naar content

Alle soorten en maten!

Bedrijfsevenement organiseren? STRND is de grootste evenementenlocatie in de binnenstad van Breda. Geschikt voor alle soorten zakelijke en particuliere events en ook zeker voor jullie bedrijfsevenement. Volledig ontzorgen, dat is ons doel. En het creëren van de ideale eventlocatie die voldoet aan alle wensen. Van foodtruckfestival tot themafeest: we hebben al veel unieke bedrijfsevenementen mogen hosten, organiseren en produceren.

Centraal Benelux

STRND is centraal gelegen in de Benelux, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven uit verschillende steden en landen in de regio. De gemakkelijk bereikbare locatie maakt het voor deelnemers eenvoudig om het bedrijfsevenement bij te wonen.

Parkeergelegenheid

Een aantrekkelijk voordeel van STRND is de mogelijkheid tot gratis parkeren. Dit biedt gemak en comfort voor alle gasten die met de auto komen, waardoor ze zich geen zorgen hoeven te maken over parkeerkosten.

Flexibiliteit

STRND beschikt over verschillende ruimtes en zalen, waardoor het mogelijk is om diverse activiteiten en programma’s tijdens het bedrijfsevenement te organiseren. Of het nu gaat om presentaties, workshops, vergaderingen, of sociale activiteiten, STRND kan de juiste ruimtes bieden die aan de behoeften van het evenement voldoen. Dit biedt veel flexibiliteit bij het plannen en organiseren van het bedrijfsevenement.

Lekker feesten en hapje eten?

Een ideale combi: zowel voor jou bedrijfsevenement als voor STRND, want wij lenen ons perfect voor dit een-tweetje. Jullie worden ontvangen op het al dan niet overdekte Sunset Boulevard-terras en genieten vervolgens van een borrel in de Beach Bar. Schuif daarna door naar de Harbour, waar het eten zittend, staand, liggend of in welke vorm dan ook verorberd gaat worden. Daarna door naar het feest in onze eigen STRND-club de Warehouse.

De ruimtes in onze evenementenlocatie kunnen apart of gekoppeld worden. We spelen graag met elementen, sferen en ruimte(s).

Waar wacht je op?

Ontdek STRND en ervaar zelf waarom we dé evenementen locatie zijn voor jouw bedrijfsevenement. Neem vandaag nog contact met ons op om je wensen te bespreken en een onvergetelijke gebeurtenis te creëren die nog lang in de herinnering van je gasten zal voortleven. Wij kijken ernaar uit om samen met jou een buitengewoon evenement te creëren!

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!