Spring naar content

Waar een corporate event tot leven komt

Bij STRND geloven we dat evenementen onvergetelijk moeten zijn. Met onze expertise zorgen we voor een vlekkeloze planning en prachtige uitvoering, zodat jij je kunt concentreren op de essentie: je gasten en de boodschap die jij als bedrijf wilt overbrengen. Of het nu gaat om een inspirerend corporate festival of een product lancering, wij creëren de perfecte omgeving waar professionele connecties worden gemaakt en nieuwe ideeën tot leven komen!

Centraal Benelux

STRND is centraal gelegen in de Benelux, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven uit verschillende steden en landen in de regio. De gemakkelijk bereikbare locatie maakt het voor deelnemers eenvoudig om het corporate event bij te wonen.

Parkeergelegenheid

Een aantrekkelijk voordeel van STRND is de mogelijkheid tot gratis parkeren. Dit biedt gemak en comfort voor alle gasten die met de auto komen, waardoor ze zich geen zorgen hoeven te maken over parkeerkosten als ze een congres bezoeken.

Flexibiliteit

STRND beschikt over verschillende ruimtes en zalen, waardoor het mogelijk is om diverse activiteiten en programma’s tijdens het corporate event te organiseren. Of het nu gaat om presentaties, workshops, vergaderingen, of sociale activiteiten, STRND kan de juiste ruimtes bieden die aan de behoeften van het evenement voldoen. Dit biedt veel flexibiliteit bij het plannen en organiseren van een bedrijfsevenement.

De ideale plek om te verbinden!

Bij STRND creëren we een gastvrije omgeving waar klanten, partners, medewerkers en collega’s moeiteloos samenkomen voor zakelijke events. Met een indrukwekkende 1.500m² aan ruimte voor stands & activiteiten, is er ruimte zat voor iedereen om te genieten. Bovendien bieden we 150 gratis parkeerplaatsen, zodat jouw gasten zich geen zorgen hoeven te maken over hun vervoer naar STRND. Met supersnelle wifi en een strategische locatie nabij de afritten van de A16, A27 en A58, is STRND de ideale plek om te verbinden.

Waar wacht je op?

Ontdek STRND en ervaar zelf waarom we dé evenementen locatie zijn voor jouw corporate event. Neem vandaag nog contact met ons op om je wensen te bespreken en een onvergetelijke gebeurtenis te creëren die nog lang in de herinnering van je gasten zal voortleven. Wij kijken ernaar uit om samen met jou een buitengewoon evenement te creëren!

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!