Spring naar content

De locatie voor zakelijke events in het centrum van Breda

STRND heeft een sterke naam opgebouwd als locatie voor uiteenlopende zakelijke evenementen, van personeelsfeest tot zakelijke bijeenkomst en van congres tot bedrijfsuitje. Onze opdrachtgevers herkennen de kracht van de plek: groot en toch sfeervol, solide en toch flexibel, binnenstedelijk en toch goed bereikbaar.

Opdrachtgevers en evenementenbureaus kiezen voor STRND om redenen die glashelder zijn: faciliteiten, capaciteit en locatie. Wij faciliteren en/of produceren het evenement dat jullie idealiter voor ogen hebben. Een zakelijk evenement organiseren? Het is tijd voor STRND.

Capaciteit

STRND biedt een ruime capaciteit voor zakelijke events. Of het nu gaat om een groot festival, intiem concert of andere zakelijke bijeenkomsten, de locatie kan een groot aantal mensen herbergen, waardoor het ideaal is voor evenementen met veel bezoekers.

Faciliteit

De locatie STRND is uitgerust met de benodigde faciliteiten en partners om zakelijke evenementen soepel en professioneel te laten verlopen. Van geluidssystemen en podiumvoorzieningen tot sanitaire voorzieningen en diverse F&B opties, STRND biedt de productie-ondersteuning die nodig is voor een geslaagd evenement.

Centraal Breda

Gelegen in het centrum van Breda, biedt STRND een centrale en goed bereikbare locatie voor zakelijke evenementen. Bezoekers kunnen gemakkelijk toegang krijgen tot de locatie via verschillende vervoersmiddelen, waaronder trein, bus en auto. Dit centrale aspect draagt bij aan het succes en de populariteit van het evenement.

Zakelijke events in alle soorten en maten!

De twee binnenruimtes en twee buitenruimtes bieden volop mogelijkheden. Onze grootste parel De Harbour biedt zoveel groots: stel je een ruimte-breed podium voor met plaats voor de beste artiesten. Hier treden DJ’s, zangers, bands en performers op. De intiemere Warehouse zaal wordt je relax-area of food-square. Of gebruik je het achterterras bij lekker weer? Spelen met ruimtes is ons niet vreemd: we denken niet graag in hokjes.

 

 

Waar wacht je op?

Ontdek STRND en ervaar zelf waarom we dé evenementen locatie voor het organiseren van jouw zakelijke event zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om je wensen te bespreken en een onvergetelijke gebeurtenis te creëren die nog lang in de herinnering van je gasten zal voortleven. Wij kijken ernaar uit om samen met jou een buitengewoon event te creëren!

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!