Spring naar content

Activiteiten

Naast het aanbieden van borrels en arrangementen is het ook mogelijk om bij STRND uit meerdere indoor activiteiten te kiezen. Een activiteit organiseren met vrienden, familie of collega’s? Maar ben je bang dat het weer roet in het eten gooit en je plannen in de war brengt? Gelukkig heeft STRND Breda genoeg indoor activiteiten die zich binnen afspelen. Leuk bijvoorbeeld als indoor bedrijfsuitje of familie uitje!

PLAYGRND

STRND mixt met PLAYGRND een aantal nostalgische spellen tot een relaxte vakantie vibe met stijl. Of beter gezegd: met ballen!

Onze extra verdieping is speciaal ontworpen om jullie speelervaring naar ongekende hoogten te tillen! Dit is de plek waar je je vrienden of collega’s kan uitdagen tot een potje Jeu de Boules, iemand alle hoeken van de Ping Pong tafel kan laten zien. Of de minigolf koning of koningin van je vriendengroep wordt.

PLAYGRND is de ultieme bestemming voor een dag vol actie en spel, waar winnaars worden geboren en overwinningen worden gevierd!

THE ROLLERCLUB

Het concept wat op steeds meer plekken in Nederland voet aan de grond krijgt, trekt nu ook eindelijk naar Breda en vindt zijn heil bij Playgrnd. Playgrnd is onderdeel van STRND en is gevestigd in een sfeervolle industriële locatie. Daar worden binnenkort de rauwe industriële randjes gecombineerd met draaiende spiegelbollen en kleurrijke discolampen.

The RollerClub is de perfecte fusie van sport en amusement, waar je kunt genieten van de vrijheid van beweging terwijl je wordt omringd door de levendige atmosfeer van een club. Dus trek de rolschaatsen aan, doe je mooiste outfit aan, haal een drankje of hapje aan de bar en herbeleef die bijzondere tijden van weleer bij The RollerClub!

Lockergames

Dit interactieve spel speel je samen met je collega’s of vrienden. Staand, zittend, lopend of rennend! De lockergames draaien om uitdaging, competitie, tactiek en het binnenhalen van de meeste punten. Ieder team van maximaal 6 personen moet de juiste strategie bedenken en diverse opdrachten uit de lockers oplossen. Kies of je zoveel mogelijk lockers wil spelen of los jij juist de moeilijkste vragen op? De keuze is aan jou en je team! Laat je verassen door onverwachte opdrachten waar punten te winnen en te verliezen zijn of daag de andere teams uit en verdien extra punten!

De locatie is jullie speelveld. Geen gezelschapsgame, geen escape game , maar een unieke verzameling van denk, maak en doe-spellen! Elke locker is weer een nieuwe ervaring én uitdaging.

Deze vernieuwde teambuildingsactiviteit is perfect in te passen binnen een dag vullend event. Onze lockers zijn flexibel in te zetten in al onze beschikbare ruimtes.

Samen met je teamgenoten ga je aan de slag om met jullie tactiek de meeste punten binnen te halen. Dit spel speel je in combinatie met een tablet. UNLOCK, PLAY AND SCORE!

Escape from the island

De populaire rooms zal je onderhand wel kennen maar wat als je niet een kamer maar van een eiland moet ontsnappen? Dat is Escape From The Island! Jullie zijn tijdens een zeilcruise omgeslagen en in verschillende teams aangespoeld op een prachtig, verlaten eiland. Om te overleven, zul je snel moeten ontsnappen met jouw team. Daarvoor moet je samenwerken, overleven en problemen oplossen. Je start met allerlei attributen die je hebt gevonden op het eiland. Gebruik ze slim om uiteindelijk het vliegticket voor je terugreis te bemachtigen.

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!