Spring naar content

Lockergames

Naast het aanbieden van borrels en arrangementen is het ook mogelijk om bij STRND uit meerdere activiteiten te kiezen. Een activiteit organiseren met vrienden, familie of collega’s? Maar ben je bang dat het weer roet in het eten gooit en je plannen in de war brengt? Gelukkig heeft STRND Breda genoeg indoor activiteiten die zich binnen afspelen. Leuk bijvoorbeeld als bedrijfsuitje of familie uitje! Een van deze activiteiten is de Lockergames een toffe teambuildingsactiviteit waarbij je doormiddel van onze game app raadsel moet oplossen om zo de meeste punten te scoren!

Lockergames

Dit interactieve spel speel je samen met je collega’s of vrienden. Staand, zittend, lopend of rennend! De lockergames draaien om uitdaging, competitie, tactiek en het binnenhalen van de meeste punten. Ieder team van maximaal 6 personen moet de juiste strategie bedenken en diverse opdrachten uit de lockers oplossen. Kies of je zoveel mogelijk lockers wil spelen of los jij juist de moeilijkste vragen op? De keuze is aan jou en je team! Laat je verassen door onverwachte opdrachten waar punten te winnen en te verliezen zijn of daag de andere teams uit en verdien extra punten!

De locatie is jullie speelveld. Geen gezelschapsgame, geen escape game , maar een unieke verzameling van denk, maak en doe-spellen! Elke locker is weer een nieuwe ervaring én uitdaging.

Deze vernieuwde teambuildingsactiviteit is perfect in te passen binnen een dag vullend event. Onze lockers zijn flexibel in te zetten in al onze beschikbare ruimtes.

Samen met je teamgenoten ga je aan de slag om met jullie tactiek de meeste punten binnen te halen. Dit spel speel je in combinatie met een tablet. UNLOCK, PLAY AND SCORE!

Teambuilding ★★★★★
Kennis ★★★★
Strategisch ★★★
Sportief

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!