Spring naar content

BAAI

Tot 250 gasten
Geschikt voor bedrijfsborrels, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten

Unieke locatie aan het water

BAAI betekent letterlijk waar het water het land binnen komt. Een spot waar over de hele wereld de mooiste terrassen zich gevestigd hebben. Zo ook bij BAAI! Aan het water waar de Mark Breda binnenkomt, ligt het prachtige terras van BAAI! De spot waar je kan genieten van heerlijke wijnen, vele Bredase bieren, maar vooral ook gewoon een hele gezellige borrel!

Ook in de herfst en winter is BAAI de ideale plek voor jouw kerst borrel en nieuwjaarsborrel, maar ook voor een gezellig hapje en drankje op het (overdekte) terras! Drink de BAAI glühwein, doe mee met de pubquiz of borrel in een iglo of drijvende kas! Geniet van complete borrels, heerlijke herfst- en winterBBQ’s en de leukste activiteiten!

Een ongedwongen vakantiegevoel

In juni 2019 opende BAAI Breda haar deuren en sindsdien vertrekt elke boottocht van Bootje Varen Breda vanaf deze mooie plek. BAAI is een prachtige horeca locatie waar je terecht kan voor een hapje of drankje, maar waar je ook jouw dag uit kan breiden met een BBQ, borrel of leuke activiteit. Blijf na je boottocht gerust nog even hangen bij BAAI voor een gezellige borrel!

usp_icon_3
Uitstekende bereikbaarheid!

STRND beschikt over ruim 150 (gratis) parkeerplaatsen en is uitstekend bereikbaar via diverse uitvalswegen. Perfecte ligging tussen de Randstad en Antwerpen!

usp_icon_2
Altijd sfeervol en verrassend!

Te allen tijden staat de sfeervolle en industriële default-setting voor je klaar.
Dé basis voor een succesvol event, midden in het centrum van Breda!

usp_icon_1
Topkwaliteit en fun!

STRND wordt gerund door een ambitieus en gepassioneerd team. Geen schakels, maar samenwerkingen. Wij staan voor (corporate) events met altijd een stukje fun!

Wat denk je ervan?

Enthousiast geworden? Vraag nu een offerte aan zodat wij samen met jou het mooiste event ooit kunnen organiseren!

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!