Spring naar content

Playgrnd

Tot 300 gasten
Geschikt voor teambuilding, vriendenuitje, familiedag, vrijgezellenactiviteit

Ongekende hoogten

Een zakelijk event waarbij iedereen de hele dag bloedserieus is? Bestaat niet. En is daarnaast ook helemaal niet leuk. STRND heeft originele teambuildingsactiviteiten en combo’s bedacht die perfect werken én resultaat opleveren. Ook voor grote teams die wel een beetje building kunnen gebruiken. Wij verzorgen bedrijfsuitjes, familiedagen en een leuk dagje met vrienden op maat.

STRND mixt met PLAYGRND een aantal nostalgische spellen tot een relaxte vakantie vibe met stijl. Of beter gezegd: met ballen!

Onze extra verdieping is speciaal ontworpen om jullie speelervaring naar ongekende hoogten te tillen! Dit is de plek waar je je vrienden of collega’s kan uitdagen tot een potje Jeu de Boules, iemand alle hoeken van de Ping Pong tafel kan laten zien. Of de minigolf koning of koningin van je vriendengroep wordt.

PLAYGRND is de ultieme bestemming voor een dag vol actie en spel, waar winnaars worden geboren en overwinningen worden gevierd!

Locatie voor kickass events

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Waar wij blij van worden? Andersom denken en het dan net een tikkeltje anders doen. Onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage, kreeg in 2013 een nieuwe bestemming en levensdoel: we hebben haar getransformeerd tot de ideale locatie voor zowel super-corporate als een tikje meer laid-back events. Sfeervol met een industriële touch.

usp_icon_3
Uitstekende bereikbaarheid!

STRND beschikt over ruim 150 (gratis) parkeerplaatsen en is uitstekend bereikbaar via diverse uitvalswegen. Perfecte ligging tussen de Randstad en Antwerpen!

usp_icon_2
Altijd sfeervol en verrassend!

Te allen tijde staat de sfeervolle en industriële default-setting voor je klaar.
Dé basis voor een succesvol event, midden in het centrum van Breda!

usp_icon_1
Topkwaliteit en fun!

STRND wordt gerund door een ambitieus en gepassioneerd team. Geen schakels, maar samenwerkingen. Wij staan voor (corporate) events met altijd een stukje fun!

Wat denk je ervan?

Enthousiast geworden? Vraag nu een offerte aan zodat wij samen met jou het mooiste event ooit kunnen organiseren!

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!