Spring naar content

Feestavonden in alle soorten en maten!

Een feestavond tot 250 gasten organiseren? Dan is de warehouse de place to be! Deze feestzaal ligt direct aan je eigen terras, dat je ook als entree kunt gebruiken. Zo komen jouw gasten al vóór binnenkomst in de juiste feeststemming. Op zomerse dagen worden de eerste drankjes vaak nog buiten genuttigd, maar na zonsondergang barst het feest binnen los. Op zoek naar een feestlocatie voor 100 á 125 gasten? Geen probleem! We kunnen de feestzaal sfeervol en optimaal verkleinen waardoor Warehouse óók geschikt is voor een kleiner gezelschap.

Maatwerk

Of het nu gaat om een groot of klein evenement, STRND kan alles op maat regelen, inclusief de mogelijkheid om bijvoorbeeld een diner toe te voegen, om zo een unieke en gepersonaliseerde feestavond te creëren.

Bereikbaarheid

De locatie van STRND is goed bereikbaar, waardoor gasten zonder zorgen makkelijk bij onze locatie kunnen komen. Of ze nu met de auto arriveren of met het openbaar vervoer, STRND is strategisch gelegen en biedt voldoende parkeergelegenheid, waardoor de gasten comfortabel op de feestavond arriveren.

Industrieel & Intiem

STRND beschikt over verschillende sfeervolle, intieme en industriële ruimtes die perfect zijn voor een feestavond. De locatie ademt een unieke sfeer uit, met een combinatie van industrieel design en warme intimiteit. Dit creëert een bijzondere ambiance die zorgt voor een onvergetelijke feestervaring voor de gasten.

Feestavond: Groots, groter, grootst

Zin in een waanzinnige feestavond of bedrijfsborrel met een enorme gastenlijst van zo’n 500 gasten? Of misschien zelfs meer?! Wij hebben enorm veel mogelijkheden voor zaalverhuur. Met een grote groep zit je helemaal goed bij onze industriële Harbour. Hier kunnen we jouw dromen voor een personeelsfeest waarmaken. Onze prachtige bar neemt een centrale positie in het midden van de locatie in. Het is de ideale plek voor een verfrissend drankje en een gezellig gesprek. En terwijl je daar bent, houd je moeiteloos een oogje op de dansvloer. Gewoon wachten tot het jouw moment is om helemaal los te gaan!

En wil je jouw feestavond echt naar een hoger niveau tillen? Nou, dat kan ook! Dankzij onze verdieping kunnen we een speelse indeling creëren in onze locatie. Verhoog het podium van jullie DJ en creëer zo een bedrijfsfeest in een ware clubsetting! Laat de muziek door de lucht trillen terwijl de dansvloer tot leven komt. Hier kun je pas echt helemaal uit je dak gaan!

 

Waar wacht je op?

Ontdek STRND en ervaar zelf waarom we dé evenementen locatie zijn voor jouw feestavond. Neem vandaag nog contact met ons op om je wensen te bespreken en een onvergetelijke gebeurtenis te creëren die nog lang in de herinnering van je gasten zal voortleven. Wij kijken ernaar uit om samen met jou een buitengewone feestavond te creëren!

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!