Spring naar content

Zaalverhuur

Ben jij op zoek naar een ruimte dat geschikt is voor je congres, bedrijfsfeest, bruiloft, personeelsuitje of borrel? STRND heeft verschillende zalen beschikbaar op een prachtige centrale locatie in Breda, ideaal voor iedereen die een zaal nodig heeft. Heb je een ruimte nodig? Neem contact op met het zaalverhuur van STRND.

De ideale plek voor zaalverhuur in het centrum van Breda

Midden in het pand van STRND bevindt zich het centrale hub van het gebouw: de HARBOUR. Dit is een locatie geïnspireerd door de industriële sferen. Met retro schoolstoelen, transportkisten, olijfbomen en een eigen foodcorner is dit de ideale locatie voor grotere groepen. Het verhuren van deze zaal is niet alleen geschikt voor personeelsfeesten, want een presentatie kan hier ook strak geregeld worden.

Ben je op zoek naar een ruimte die iets knusser is? Dan is de Warehouse helemaal geschikt voor jouw evenement. Deze zaal kan gehuurd worden voor feesten, diners en vergaderingen. De ruimte is helemaal gedecoreerd en komt daardoor anders over dan de zalen zoals jij gewend bent.

Zalen in alle soorten en maten

Dus ben jij op zoek naar zaalverhuur in Breda? Heb jij nog steeds niet de beste en meest gezellige locatie gevonden? Bij STRND hebben we verschillende ruimtes waar er voor ieder wat wils is. Onze verschillende zalen zijn voorzien van alle spullen die nodig zijn en zorgen ervoor dat jouw evenement vlekkeloos en op rolletjes zal verlopen.

Tijdens een locatiebezoek op maat tonen we alle mogelijkheden van onze locatie. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een bezoek!

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!