Spring naar content

Mogelijkheden

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Waar wij blij van worden? Andersom denken en het dan net een tikkeltje anders doen. Onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage, kreeg in 2013 een nieuwe bestemming en levensdoel. Tijdens een bezoek aan STRND is er enorm veel mogelijk! Of je nu met een klein gezelschap te gast bent of een event organiseert voor honderden bezoekers. Geniet juist dan van een boottocht of van onze Playgrnd activiteiten, het maakt de dag compleet én uniek!

Activiteiten

De kracht van lol snappen wij bij STRND wel. Gelukkig zijn vele bedrijven en eventbureaus het met ons eens: fun verbroedert, motiveert en verandert beloftes in daden. Gemaakte afspraken, voorgenomen verbeteringen en nieuwe plannen worden niet alleen beklonken met een glas wijn, maar worden minstens zo goed bezegeld met een mooie activiteit.

Een zakelijk event waarbij iedereen de hele dag bloedserieus is? Die bestaat niet bij ons. En is daarnaast ook helemaal niet leuk. STRND heeft originele teambuildingsactiviteiten en combo’s bedacht die perfect werken én resultaat opleveren. Ook voor grote teams die wel een beetje building kunnen gebruiken. Wij verzorgen bedrijfsuitjes op maat voor teambuilding events van elke shape ’n size.

Varen

Met  luxe sloepen verzorgt Bootje varen Breda prachtige rondvaarten door de Singels van Breda, de wijken Boeimeer en ’t Ginneken en zelfs tot aan het prachtige natuurgebied Markdal! Aan boord geniet je van het samen zijn met collega’s of vrienden, de prachtige natuur, vele bezienswaardigheden en indien gewenst ook van een heerlijk arrangement aan boord. Variërend van lunch tot BBQ diner, maar uiteraard is ook een gezellige borrel met heerlijke drankjes mogelijk!

Ondertussen bestaat de vloot uit 10 luxe sloepen, waarmee groepen tot 250 personen in één keer rond gevaren kunnen worden. Is de groep nog groter, dan maken we er een mooi combinatie programma van en varen we in verschillende rondes met gemak 1000 gasten door de mooie Bredase binnenwateren! Een absolute toevoeging aan jouw event!

Food & Beverage

Willen jullie genieten van een lokaal gebrouwen biertje, een exotische cocktail of hou jij het bij alcoholvrij (dat kan natuurlijk ook), bij STRND is het allemaal geen probleem. Met een team van mensen die weten hoe een borrel georganiseerd moet worden ga jij om de tafel zitten zodat er een complete borrel op maat verzorgd kan worden.

Na een paar drankjes is iets te knabbelen natuurlijk ook geen overbodige luxe. Bij STRND kan de honger op verschillende manier gestild worden. Een borrel met kleine hapjes of een traditionele bitterbal? Geen probleem! Of pak het dit jaar uitbundiger aan en kies voor verrukkelijke streetfood gerechten een heerlijke bbq of een diner uit verschillende foodtrucks. Bij STRND zal het aan niks te kort komen.

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!