Spring naar content

Tijd voor een corporate festival!

Genieten van het corporate festival terwijl je relevante informatie opdoet? Netwerken in een informele setting, in plaats van eindeloze presentaties in standaard zalen? Tijd voor originele zakelijke events! Informeler, speelser en creatiever. Niks geen saaie, lange presentaties of geforceerde netwerkborrels! Bij ons doen we het anders dan anders. De kracht van een corporate festival zit ‘m volgens ons in de combinatie van steengoede content onder de paraplu van een prachtig mooi corporate festival. Tel daar foodtrucks en een heerlijk drankje bij op en je hebt alles in één. Een bedrijfsevenement dat sowieso bij jouw medewerkers blijft hangen!

 

Bereikbaarheid

Onze locatie voor jullie unieke corporate festival is centraal gelegen in de Benelux. Dit maakt het gemakkelijk bereikbaar voor bedrijven uit verschillende steden en landen in de regio, waardoor het een handige en strategische keuze is voor de organisatie van een corporate event.

Maatwerk

Het corporate festival bij deze locatie biedt diverse maatwerkopties voor bedrijven van alle soorten en maten. Of het nu gaat om een klein bedrijfsevenement of een grootschalig festival, de locatie kan zich aanpassen aan de specifieke wensen en behoeften van het bedrijf om een op maat gemaakt evenement te creëren.

Food & Fun

Een corporate festival bij onze locatie biedt een combinatie van plezier en heerlijk eten met de aanwezigheid van foodtrucks. Dit voegt een informeel en levendig element toe aan het evenement, waarbij gasten kunnen genieten van verschillende culinaire opties terwijl ze zich vermaken met onze PLAYGRND. Dit zorgt voor een ontspannen en vermakelijke sfeer op het corporate festival.

Niets is te gek!

We zijn zeker niet de enige evenementenlocatie in Brabant met een industriële look of een historisch, rauw randje. STRND is wél de enige spannende, ruige garage die voorheen Renault-auto’s huisvestte, maar waar vandaag de dag corporate festivals van topkwaliteit perfect samengaan met relaxte vibes van een congres. Volledig ontzorgen is ons doel. We hebben al veel unieke corporate festivals mogen hosten, organiseren en produceren. De ruimtes in onze locatie kunnen apart of gekoppeld gebruikt worden. We spelen graag met elementen, sferen en ruimte(s). Voor elk wat wils!

 

Waar wacht je op?

Professioneel en corporate gaan bij ons door dezelfde garagedeur als speels en eigenwijs. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en plan een locatie bezoek in bij een van onze sales managers!

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!