Spring naar content

Kennis, creativiteit en networking in een zee aan ruimte!

Voor alle soorten en maten congressen zijn wij groot(s) genoeg. We zijn groot, maar toch intiem. Solide, maar net zo flexibel. Centrum-Breda en tóch goed bereikbaar. Een feest voor liefhebbers, maar we bouwen het zó om tot ultra-strakke ruimte voor je congres, zonder ook maar een vleugje eilandsfeer.

 

Bereikbaarheid

Onze locatie voor jullie unieke congres is centraal gelegen in de Benelux. Dit maakt het gemakkelijk bereikbaar voor bedrijven uit verschillende steden en landen in de regio, waardoor het een handige en strategische keuze is voor de organisatie van een congres.

Maatwerk

Een congres bij deze locatie biedt diverse maatwerkopties voor bedrijven van alle soorten en maten. De locatie kan zich aanpassen aan de specifieke wensen en behoeften van het bedrijf om een op maat gemaakt evenement te creëren.

Food & Fun

Een congres bij onze locatie biedt een combinatie van plezier en heerlijk eten met de aanwezigheid van foodtrucks. Dit voegt een informeel en levendig element toe aan het evenement, waarbij gasten kunnen genieten van verschillende culinaire opties terwijl ze zich vermaken met onze PLAYGRND. Dit zorgt voor een ontspannen en vermakelijke sfeer op jullie congres.

Dé perfecte locatie voor jouw congres!

Klanten, relaties, partners, medewerkers en collega’s kunnen bij STRND onder een dak samenkomen in de 1500m2 aan ruimte voor stand & activiteiten. Buiten staan er 250 parkeerplaatsen gratis ter beschikking van jouw gasten. Uiteraard gratis supersterke wifi. En onze locatie ligt om hoek bij afritten vanaf uitvalswegen A15, A27 en A58.

Onze STRND-helden staan klaar om iedere gast tijdens je congres een warm welkom te heten.

 

Waar wacht je op?

Professioneel en corporate gaan bij ons door dezelfde garagedeur als speels en eigenwijs. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en plan een locatie bezoek in bij een van onze sales managers!

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!