Spring naar content

Food & Beverage

Bij evenementen locatie STRND kun je genieten van een breed scala aan food & beverage mogelijkheden. Of je nu een zakelijk evenement, bruiloft, verjaardagsfeest of een ander speciaal moment organiseert, STRND heeft alles in huis om jouw gasten te verwennen met heerlijke gerechten en verfrissende drankjes.

Streetfood

Van heerlijke hamburgers tot spicy pulled chicken, met onze Streetfood gerechten is er voor iedereen wel wat wils! Deze overheerlijke gerechtjes zijn ideaal als lekkere hap tijdens een feestavond, familiedag of een personeelsfeestje.

Het Streetfood menu bestaat uit de volgende gerechten:

  • Broodje Hamburger
  • Pita Pulled Spicy Chicken
  • Kip saté met atjar en kroepoek
  • Frisse salade met garnalen en citrusdressing

Bovenstaande gerechten zijn ook vega(n) mogelijk. Laat jullie wensen of eventuele allergieën aan ons weten, dan kunnen wij hier rekening mee houden!

 

Foodtrucks

STRND heeft in samenwerking met één van de cateraars een bourgondische en tropische setting gecreëerd. Hierin wordt een diversiteit aan heerlijke foodproducten aangeboden. Ga mee naar New York, Rome of Mexico City tijdens het proeven van de heerlijkste streetfoodgerechtjes uit dit complete foodtruck-arrangement. Met hapjes van over de hele wereld, aangeboden vanuit wereldse foodtrucks, ervaar jij een complete beleving.

‘’Samen met je collega’s een rondje doen langs de foodtrucks opzoek naar je lievelingsgerecht, dat is pas verbinding zoeken/stimuleren op een innovatie manier.’’

BBQ

STRND heeft in samenwerking met één van de cateraars een bourgondische en tropische setting gecreëerd. Hierin wordt een diversiteit aan heerlijke en zeer hoge kwaliteit foodproducten aangeboden. Een juiste balans aan vis, vlees en vega(n) (indien wenselijk). In onderstaande pagina’s geven wij jullie een kijkje in de keuken van de cateraar en zijn BBQ pakketten. Voor elke wens een juiste invulling.

‘’Samen met je collega’s of vrienden een rondje doen langs het BBQ buffet, opzoek naar je lievelingsgerecht, dat is pas verbinding zoeken/stimuleren op een innovatie manier.’’

 

Voor elk wat wils!

De borrelcultuur in Breda is booming! Het is wat ons betreft ook de ideale combinatie. De beste grilled burgers en crunchy taco’s met speciaalbier of gin-tonics. Ga je voor lokaal? Misschien wel voor een specifiek thema. Wij bieden drankarrangementen voor elk mogelijk uitje of event! Willen jullie een koffie en thee arrangement om de dag mee te starten, regelen we! Een drankarrangement vol heerlijke speciaalbieren? We’ve got you! Of een fijn glaasje bubbels om op successen te proosten? Komt voor elkaar! Mogelijkheden all over. Met food & drinks als toevoeging aan jullie speciale dag komen veel mooie dingen op gang. Plan met ons jouw unieke event!

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!