Spring naar content

Playgrnd

Naast het aanbieden van borrels en arrangementen is het ook mogelijk om bij STRND uit meerdere activiteiten te kiezen. Een activiteit organiseren met vrienden, familie of collega’s? Maar ben je bang dat het weer roet in het eten gooit en je plannen in de war brengt? Gelukkig heeft STRND Breda genoeg indoor activiteiten die zich binnen afspelen. Leuk bijvoorbeeld als bedrijfsuitje of familie uitje! Een van deze activiteiten is onze PLAYGRND, een combinatie van een aantal nostalgische spelen in een uniek en speels jasje!

Teambuilding, ervaren, delen

Een zakelijk event waarbij iedereen de hele dag bloedserieus is? Bestaat niet. En is daarnaast ook helemaal niet leuk. STRND heeft originele teambuildingsactiviteiten en combo’s bedacht die perfect werken én resultaat opleveren. Ook voor grote teams die wel een beetje building kunnen gebruiken. Wij verzorgen bedrijfsuitjes, familiedagen en een leuk dagje met vrienden op maat.

STRND mixt met PLAYGRND een aantal nostalgische spellen tot een relaxte vakantie vibe met stijl. Of beter gezegd: met ballen!

Teambuilding ★★★★★
Kennis ★
Strategisch ★★
Sportief ★★★★

Ongekende hoogte

Onze extra verdieping is speciaal ontworpen om jullie speelervaring naar ongekende hoogten te tillen! Dit is de plek waar je je vrienden of collega’s kan uitdagen tot een potje Jeu de Boules, iemand alle hoeken van de Ping Pong tafel kan laten zien. Of de minigolf koning of koningin van je vriendengroep wordt.

PLAYGRND is de ultieme bestemming voor een dag vol actie en spel, waar winnaars worden geboren en overwinningen worden gevierd!

Wist je dat je bij PLAYGRND naast losse tickets ook diverse arrangementen kunt boeken? Kies jouw favoriete arrangement om jouw groepsuitje nog leuker te maken! Een chill avondje uit met je vrienden, je collega’s uitdagen voor een potje boules of een vrijgezellenfeest met ballen? Dan ben je bij PLAYGRND aan het juiste adres!

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!