Spring naar content

Escape from the Island

Naast het aanbieden van borrels en arrangementen is het ook mogelijk om bij STRND uit meerdere activiteiten te kiezen. Een activiteit organiseren met vrienden, familie of collega’s? Maar ben je bang dat het weer roet in het eten gooit en je plannen in de war brengt? Gelukkig heeft STRND Breda genoeg indoor activiteiten die zich binnen afspelen. Leuk bijvoorbeeld als bedrijfsuitje of familie uitje! Een van deze activiteiten is onze Escape from the Island een toffe teambuildingsactiviteit waarbij je van ons onbewoonde eiland moet ontsnappen.

Escape from the island

De populaire escape rooms zal je onderhand wel kennen maar wat als je niet een kamer maar van een eiland moet ontsnappen? Dat is Escape From The Island! Jullie zijn tijdens een zeilcruise omgeslagen en in verschillende teams aangespoeld op een prachtig, verlaten eiland. Om te overleven, zul je snel moeten ontsnappen met jouw team. Daarvoor moet je samenwerken, overleven en problemen oplossen. Je start met allerlei attributen die je hebt gevonden op het eiland. Gebruik ze slim om uiteindelijk het vliegticket voor je terugreis te bemachtigen.

Teambuilding ★★★★
Kennis ★★★
Strategisch ★★★★★
Sportief ★

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!