Spring naar content

De ideale locatie voor jullie trouwfeest

STRND vormt dé ideale trouwlocatie voor jullie prachtige trouwfeest. De plek waar dromen werkelijkheid worden en herinneringen worden geboren die een leven lang meegaan.

Jullie trouwfeest moet anders zijn dan alle anderen. Jullie willen een diner dat niet allemaal zo binnen de lijntjes kleurt en een feest dat jullie gasten sprakeloos achterlaat. En daarvoor is er geen betere plek dan STRND. Hier laten we het gewone achter ons en omarmen we het buitengewone. Hier vinden jullie een ambiance die modern, levendig en tegelijkertijd ontspannen is, waar jullie en jullie gasten zich meteen thuis zullen voelen.

 

Binnen & Buiten

Bij STRND kunnen trouwfeesten zowel binnen als buiten plaatsvinden. De locatie biedt de mogelijkheid om de liefde te vieren in prachtige binnenruimtes en ook te genieten van de buitenomgeving, zoals van te voren te varen op het water. Dit zorgt voor een veelzijdige en unieke trouwervaring.

Capaciteit

STRND heeft voldoende capaciteit om trouwfeesten van verschillende groottes te accommoderen. Of het nu gaat om een intieme trouwfeest of een grootschalige festival vibe, STRND kan de ruimte aanpassen aan de specifieke behoeften van het bruidspaar, waardoor er genoeg ruimte is voor alle gasten.

Food & Beverage

STRND biedt diverse diner mogelijkheden voor trouwfeesten, waaronder de optie van een foodtruck of een BBQ. Dit voegt een informeel en origineel element toe aan het feest, waarbij het bruidspaar en de gasten kunnen genieten van heerlijk eten in een ontspannen sfeer. Deze culinaire opties dragen bij aan een unieke en onvergetelijke trouwervaring.

Een trouwlocatie van alle markten thuis

Met trots bieden wij jullie 3 multifunctionele ruimtes aan, klaar om binnen onze trouwlocatie jullie trouwfeest tot in de kleinste details te verzorgen. We begrijpen dat jullie bruiloft uniek is, en daarom streven we ernaar om de visie over jullie trouwfeest werkelijkheid te maken. Of jullie nu dromen van een intiem diner, een uitbundige receptie of een knallend feest tot in de vroege uurtjes, bij STRND kunnen jullie alle mogelijkheden ontdekken en jullie verhaal tot leven brengen.

En alsof dat nog niet genoeg is, bevindt STRND zich op slechts 10 minuten loopafstand van het bruisende centrum van het betoverende Breda. Jullie kunnen jullie liefdesverhaal dus naadloos voortzetten in deze prachtige stad, met zijn historische charme en levendige energie. Een perfecte aanvulling op jullie buitengewone trouwfeest bij STRND.

Dus laten we jullie droom werkelijkheid maken. Laat STRND jullie begeleiden naar een onvergetelijke reis vol liefde en herinneringen. Vertrouw op STRND om jullie liefde te vieren op een manier die niemand ooit zal vergeten.

Plan je locatie bezoek nu!

Bij STRND draait alles om passie! Ons ambitieuze en gepassioneerde team staat klaar om jullie trouwfeest tot in de puntjes te regelen. Elk bruidspaar is uniek, met eigen wensen en ideeën. Daarom zijn we flexibel en denken we graag met jullie mee. Jullie hoeven alleen maar te genieten terwijl wij alles regelen. Maak nu een afspraak voor een locatiebezoek en ontdek waarom STRND de perfecte plek is voor jullie speciale dag!

Praktische info

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!