Spring naar content

Perfecte combo voor jullie teamuitje!

Ben je op zoek naar een leuk teamuitje in Breda? Zoek niet verder! Bij STRND Breda snappen we de kracht van lol. Een leuk teamuitje verbroedert, motiveert en versterkt de dynamiek van je team. Bij ons vind je de leukste teamuitjes van Breda. Van sportief, strategisch tot hysterisch. Wij hebben originele activiteiten bedacht die zowel veel fun opleveren als leerzaam zijn. De ideale combo die perfect werkt en resultaat oplevert.

Bij ons kun terecht voor teambuildingsactiviteiten met een klein team, tot het organiseren van een groot team evenement. Kies uit onze verschillende activiteiten of vraag naar een teamuitje op maat!

 

Binnen & Buiten

Bij STRND kunnen teams zowel binnen als buiten teambuilding activiteiten ondernemen. Naast diverse binnen activiteiten biedt STRND ook de mogelijkheid tot teambuilding op het water, bijvoorbeeld door middel van varen. Dit creëert een veelzijdige en avontuurlijke ervaring voor het team.

Capaciteit

STRND heeft de capaciteit om teams van verschillende groottes te accommoderen, tot wel 300 personen. Of het nu gaat om een klein team of een grotere afdeling, STRND kan de teambuilding ervaring aanpassen aan de specifieke omvang van het team.

Maatwerk

STRND biedt diverse maatwerkopties voor teamuitjes. Elke groep heeft unieke doelen en behoeften, en STRND kan activiteiten en programma’s op maat samenstellen om aan deze specifieke vereisten te voldoen. Hierdoor krijgt elk team een unieke teambuilding ervaring die perfect is afgestemd op hun bedrijf.

Teamuitje inclusief BBQ, Foodtruck of Shared Diner.

Na jullie teamuitje hebben jullie natuurlijk ook wel een beloning verdiend. Maak het teamuitje compleet met een heerlijke lunch of diner. Wij werken samen met diverse cateraars uit de omgeving van Breda. Zo kunnen we voor elk type gezelschap een passende lunch of diner verzorgen. Binnen of buiten genieten, dat mogen jullie helemaal zelf bepalen.

Wat dacht van een BBQ green Egg style, een informele en verrassende foodtruckdiner of een heerlijk shared diner. Zomaar een greep van de mogelijkheden. Of jullie nu vlees, vis of vega(n) liefhebber zijn. Onze catering concepten kunnen geheel naar smaak ingevuld worden.

Kom nu dat kantoor uit!

Om écht te weten te komen hoe we onze teamuitjes en teambuildingsactiviteiten verzorgen, vragen we je om nú al je kantoor uit te rennen en bij ons te komen gluren. Je bent direct overtuigd! Plan nu je locatie bezoek in zodat we samen jouw ultieme teambuilding dag kunnen samenstellen.

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!