Spring naar content

De kracht van plezier!

De kracht van plezier snappen wij bij STRND wel. Gelukkig zijn vele bedrijven het met ons eens: fun verbroedert, motiveert en verandert beloftes in daden. Gemaakte afspraken, voorgenomen verbeteringen en nieuwe plannen worden niet alleen beklonken met een glas bubbels, maar worden minstens zo goed bezegeld met een personeelsuitje met teambuildingsactiviteiten. En die gaan bij ons van sportief tot strategisch, tot hysterisch.

Fun en Business

Fun en Business gaat bij ons hand in hand. We combineren zakelijk met een ontspannen en leuke sfeer, waardoor collega’s ideeën kunnen spuien maar ook successen kunnen vieren met een stukje fun.

Op het water

Een uniek kenmerk van een personeelsuitje bij STRND is de mogelijkheid om te varen. Samen met Bootje varen Breda bieden we de gelegenheid om samen met collega’s een boottocht te maken op het water, wat zorgt voor een verfrissende en avontuurlijke ervaring.

Aantal personen

Of je nu een klein team hebt of een grote afdeling, STRND kan de evenementenruimte aanpassen aan het aantal deelnemers, waardoor het geschikt is voor zowel kleine als grote personeelsuitjes.

Origineel en combo’s die perfect werken!

Een personeelsuitje waarbij iedereen de hele dag bloedserieus is? Bestaat niet. En is daarnaast ook helemaal niet leuk. STRND heeft originele personeelsuitjes en activiteiten combo’s bedacht die perfect werken én resultaat opleveren, ook voor grote teams die wel een beetje building kunnen gebruiken. Daag je ons uit! We bedenken graag een personeelsuitje op maat voor jouw organisatie.

Kom nu dat kantoor uit!

Om écht te weten te komen hoe we onze teamuitjes en teambuildingsactiviteiten verzorgen, vragen we je om nú al je kantoor uit te rennen en bij ons te komen gluren. Je bent direct overtuigd! Plan nu je locatie bezoek in zodat we samen jouw ultieme personeelsuitje kunnen samenstellen.

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!