Spring naar content

Zee aan ruimte!

STRND is dé unieke beurslocatie. Je ontvangt hier tot wel 2000 bezoekers op de in totaal 1200 vierkant meter beursvloer. Niets is te gek voor ons.

De twee binnenruimtes en twee buitenruimtes bieden volop mogelijkheden voor jouw beurs. Onze grootste ruimte de Harbour biedt door de openruimte met daglicht zoveel groots: je rijdt je lading foodtrucks, stands en zelfs grote machines zo naar binnen. Warehouse zet je in als crewruimte, blackbox of als complementaire ruimte voor je publiek. Spelen met ruimtes is ons niet vreemd: we denken niet graag in hokjes.

 

Bereikbaarheid

Onze locatie voor jullie unieke beurs is centraal gelegen in de Benelux. Dit maakt het gemakkelijk bereikbaar voor bedrijven uit verschillende steden en landen in de regio, waardoor het een handige en strategische keuze is voor de organisatie van een beurs.

Maatwerk

Een beurs bij deze locatie biedt diverse maatwerkopties voor bedrijven van alle soorten en maten. Of het nu gaat om een klein bedrijfsevenement of een grootschalig festivalvibe, de locatie kan zich aanpassen aan de specifieke wensen en behoeften van het bedrijf om een op maat gemaakt evenement te creëren.

Food & Fun

Een beurs bij onze locatie biedt een combinatie van plezier en heerlijk eten met de aanwezigheid van foodtrucks. Dit voegt een informeel en levendig element toe aan het evenement, waarbij gasten kunnen genieten van verschillende culinaire opties terwijl ze zich vermaken met onze PLAYGRND. Dit zorgt voor een ontspannen en vermakelijke sfeer op jullie beurs.

Hap & Tap

Aan de hapjes en drankjes wordt ook gedacht tijdens jullie beurs. Vanachter de drie vaste barren voorzien wij jouw gasten in rap tempo van drankjes. Met een groot aanbod aan dranken is er voor ieder wat wils. What about the snacks? Je catering regelen we gewoon op maat. Wil je een plein vol foodtrucks, flaming BBQ-ribs of juist de ouderwetse bitterbal? Samen stellen we jouw unieke catering-concept samen.

 

Waar wacht je op?

Professioneel en corporate gaan bij ons door dezelfde garagedeur als speels en eigenwijs. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en plan een locatie bezoek in bij een van onze sales managers!

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!