Spring naar content

De locatie voor een food & beverage event in Breda

Het Food & Beverage event. Best of both worlds vinden we dat. Biertje in de ene hand, bao bun in de andere en voilà: sfeervol borrelen geblazen. Op een horceaplein verzamelen de gasten zich rond barretjes en foodtrucks. En laten we entertainment niet vergeten. Muziek is necessary. Ga voor een podium met DJ, een klein bandje of een upcoming singer-song writer. Alles voor de meest sfeervolle en onvergetelijke dag.

Capaciteit

STRND biedt een ruime capaciteit voor publieksevenementen. Of het nu gaat om een groot festival, intiem concert of andere publieke bijeenkomsten, de locatie kan een groot aantal mensen herbergen, waardoor het ideaal is voor evenementen met veel bezoekers.

Faciliteit

De locatie STRND is uitgerust met de benodigde faciliteiten en partners om publieksevenementen soepel en professioneel te laten verlopen. Van geluidssystemen en podiumvoorzieningen tot sanitaire voorzieningen en diverse F&B opties, STRND biedt de productie-ondersteuning die nodig is voor een geslaagd evenement.

Centraal Breda

Gelegen in het centrum van Breda, biedt STRND een centrale en goed bereikbare locatie voor publieksevenementen. Bezoekers kunnen gemakkelijk toegang krijgen tot de locatie via verschillende vervoersmiddelen, waaronder trein, bus en auto. Dit centrale aspect draagt bij aan het succes en de populariteit van het evenement.

Food & drinks

Bij evenementen locatie STRND kun je genieten van een breed scala aan food & beverage mogelijkheden. Of je nu een zakelijk evenement, bruiloft, verjaardagsfeest of een ander speciaal moment organiseert, STRND heeft alles in huis om jouw gasten te verwennen met heerlijke gerechten en verfrissende drankjes.

De borrelcultuur in Breda is booming! Het is wat ons betreft ook de ideale combinatie. De beste grilled burgers en crunchy taco’s met speciaalbier of gin-tonics. Ga je voor lokaal? Misschien wel voor een specifiek thema. Mogelijkheden all over. Met food & drinks als toevoeging aan jullie speciale dag komen veel mooie dingen op gang. Plan met ons jouw unieke food & beverage event!

Waar wacht je op?

Ontdek STRND en ervaar zelf waarom we dé evenementen locatie voor het organiseren van jouw food & beverage event zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om je wensen te bespreken en een onvergetelijke gebeurtenis te creëren die nog lang in de herinnering van je gasten zal voortleven. Wij kijken ernaar uit om samen met jou een buitengewoon event te creëren!

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!