Spring naar content

Indoor activiteiten

Naast het aanbieden van borrels en arrangementen is het ook mogelijk om bij STRND uit meerdere indoor activiteiten te kiezen. Een activiteit organiseren met vrienden, familie of collega’s? Maar ben je bang dat het weer roet in het eten gooit en je plannen in de war brengt? Gelukkig heeft STRND Breda genoeg indoor activiteiten die zich binnen afspelen. Leuk bijvoorbeeld als indoor bedrijfsuitje of familie uitje!

De locatie voor jullie ultieme indoor activiteiten

STRND mixt met PLAYGRND een aantal nostalgische spellen tot een relaxte vakantie vibe met stijl. Of beter gezegd: met ballen!

Onze extra verdieping is speciaal ontworpen om jullie speelervaring naar ongekende hoogten te tillen!Dit is de plek waar je je vrienden of collega’s kan uitdagen tot een potje Jeu de Boules, iemand alle hoeken van de Ping Pong tafel kan laten zien. Of de minigolf koning of koningin van je vriendengroep wordt.

PLAYGRND is de ultieme bestemming voor een dag vol actie en spel, waar winnaars worden geboren en overwinningen worden gevierd!

Laat je uitje niet verregenen met deze indoor activiteiten

Op zoek naar meer mentale uitdaging? Ga de strijd aan met je collega’s of vrienden met onze Braingames. Scoor de meeste punten met je team tijdens de Lockergames. Of ontsnap met je team als eerste die weet te ontsnappen van het eiland? Dus wil je een uitje plannen maar wil je niet afhankelijk zijn van moedertje Natuur? Met deze indoor activiteiten zal een regenbui jouw dag niet verpesten. Met onze nostalgische en unieke indoor activiteiten in Breda, zal jullie dagje uit nooit meer in het water vallen.

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!