Spring naar content

FESTIVAL AAN TAFEL

MET AFSTAND HET LEUKSTE TERRAS FESTIVAL VAN BREDA!

STRND tovert hun sfeervolle terras om tot een heerlijke festival spot en biedt de lokale evenementenbranche deze zomer alsnog een podium!

WAAROM?

Het idee is ontstaan bij het team van STRND nadat de overheid met de teleurstellende mededeling kwam dat er géén festivals georganiseerd mogen gaan worden tot ten minste 1 september aanstaande. Breda zonder het Jazz Festival, zonder Hop on Hop Off, zonder Duikboot Festival, zonder Breda Live en zo nog vele andere mooie festivals.

PODIUM

We willen deze organistoren daarom vanaf 1 juni een podium bieden om één week lang gebruik te maken van ons terras. Natuurlijk, allemaal volgens de richtlijnen van het RIVM en op 1,5 meter afstand. Met een gezellig muziekje op de achtergrond, een foodtruckje en een breed assortiment aan zomerse dranken wordt het met afstand het meest gezellige terras van Breda!

ZOMERSE VIBES

De programmering en aankleding wordt verzorgd door de desbetreffende festival organisator die die week gebruik maakt van ons terras en net als bij een festival koopt de bezoeker van te voren een ticket. Hiermee spreiden we ook de bezoekersaantallen en voorkomen we rijen.

Op 1 juni wordt het concept afgetrapt door de Bredase festivalorganisator XXL Events met Zonnig!

HET FESTIVALGEVOEL AAN TAFEL EN OP HET TERRAS: “AAN TÁÁÁÁÁFEL”

70740304 2377774135809286 1959807402664525824 o

HOE WERKT HET!?

Je ticket kost €15,00 per persoon en is inclusief 3 (alcoholische en/of non-alcoholische) drankjes naar keuze (ja, ook Corona ;-)) Je reserveert een tijdslot van maximaal 3 uur en bent verzekerd van een gezellig en sfeervol plekje op het terras bij STRND! Naast deze drie drankjes verzorgt STRND in samenwerking met de festivalorganisator voor een toffe line up aan artiesten en entertainment

zonnig terras corona festival

TERRAS

Er zijn heerlijke zitjes gecreëerd waar je (ook met verschillende huishoudens) lekker in groepjes van 2, 4 of 8 personen bij elkaar kan zitten zonder tussen tweetallen de 1,5m maatregel te schenden. Bestellen en betalen gaat contactloos maar toch wordt je lekker aan je tafel bediend.

terras foto zitjes corona festival

VÓÓR EN DÓÓR FESTIVALS IN BREDA

Zoals gezegd, we doen dit samen mét en vóór de Bredase festivalorganisatoren. We bieden ze een podium in onze sfeervolle terrastuin. Een zomer zonder festivals is geen zomer, dus daar moesten we wat mee. Zittend, veilig, coronaproof maar wel die relaxte vibe van een festival.

foodtruck zittend 2 personen

WAAROM MOET IK EEN TICKET RESERVEREN?

In verband met de veiligheid van medewerkers en gasten willen we goed kunnen monitoren hoeveel gasten er op een bepaald tijdstip aanwezig gaan zijn. Daarnaast willen we rijen voorkomen.

WANNEER ZIJN JULLIE GEOPEND?

We openen ons terras vanaf 1 juni en zijn in het weekend geopend van 16:00 – 22:30 uur. Kijk goed op de Facebook pagina van Festival aan Tafel welke festivalconcept er in die week draait.

OP WELKE TIJDEN KAN IK RESERVEREN?

Je kan reserveren op verschillende tijdslots. Voor de actuele beschikbaarheid bekijk de Facebookpagina van Festival aan Tafel

KAN IK VOOR 8 PERSONEN RESERVEREN?

Ja dat kan, koop dan twee ‘lounge tickets’ of 4 ‘biertafel tickets’ dan zorgen we dat jullie zitjes op gepaste afstand bij elkaar komen te staan.

IK BEN MET 3 OF 5 PERSONEN, WAT NU?

Ben je met 3 personen, reserveer dan voor 4. Ben je met 5 personen, reserveer dan voor 6. Wij zorgen ervoor dat jullie een gezellig plekje bij elkaar krijgen en de extra bestelde drankjes krijgen jullie uiteraard wel!

KAN IK OOK CORONA BESTELLEN VOOR DE DRANKJES DIE INBEGREPEN ZIJN BIJ ZONNIG?

Jazeker, bij Zonnig verkopen we tickets met 3 drankjes die inbegrepen zijn. Je hebt een vrije keus voor de 3 drankjes, keuze uit: bier, frisdranken, wijn en Corona. Je ontvangt een flesje wijn waar 2 glazen uit te schenken zijn.

Let op: de drankjes zijn alleen inbegrepen bij Zonnig. Bij andere festivalconcepten is dit, indien niet aangegeven, niet zo!

KUNNEN WE OOK IETS TE ETEN BESTELLEN?

Er staat een foodtruckje waar een aantal lekker gerechten zijn te bestellen via je telefoon.

KUNNEN WE LANGER BLIJVEN ZITTEN NA EEN DAGDEEL?

Je koopt een ticket voor een bepaald dagdeel, het is dus helaas niet mogelijk om te blijven zitten. Uiteraard kan je wel twee tickets kopen voor twee dagdelen.

HOE KAN IK BETALEN?

Alle bestellingen gaan via Mobile Order. Je betaald in dat geval via Ideal. Snel, contactloos en 100% volgens de RIVM richtlijnen.

WAAR IS HET ‘FESTIVAL AAN TAFEL’?

Festival Aan Tafel is op het terras van evenementenlocatie STRND, het adres: Slingerweg 76 in Breda