Spring naar content

MARRY IN A WINTER WONDERLAND

Januari 2021

Sleigh bells ring, are you listening? In the lane, snow is glistening. A beautiful sight. We’re happy tonight…

“MARRY” IN A WINTER WONDERLAND

Hebben jullie altijd al willen trouwen in de winter? Dan ben je bij STRND aan het juiste adres! Ondanks dat wij bekend staan om de relaxte, zonnige en industriële look, toveren we met een handomdraai onze locatie om tot jullie Winter Wonderland. Het ja-woord geven in een heerlijke binnenruimte in combinatie met een bourgondische BBQ, romantische decoratie en als kers op de taart een kampvuur met een glaasje glühwein en geroosterde marshmallows. Wie wil dat nou niet?! In deze blog benoemen wij alle voordelen van een Winter Wonderland Wedding.

WINTERTHEMA

Trouwen in de winter, helemaal van nu! Denk aan zachte dekentjes, heerlijke geurkaarsen en een bar vol met overheerlijke warme chocolademelk. Daarnaast is het ook geweldig om buiten de BBQ op te stoken en bij een kampvuur marshmallows te roosteren! Er is genoeg keuze aan decoratie; van dennentakjes en gezellige kerstverlichting tot een mooi winters prieel. Wordt jij al warm van deze ideeën?

Mood board winter wedding

GOED VOOR DE PORTEMONNEE

Omdat mensen vaak liever in de zomer trouwen, is het vaak goedkoper als je in de winter trouwt. Ook heb je een grotere kans dat er plek is op de datum dat jullie willen trouwen! Aangezien er in de winter minder bruiloften plaatsvinden, zal je dus ook sneller en gemakkelijker een fotograaf, visagiste en kapster vinden. Shinen op jullie winterse trouwdag én geld besparen. Geweldig toch?

WINTERSE BRUIDSJURK

Klappertandend voor het altaar? Dat hoeft natuurlijk niet. Dit is je kans om te stralen in een bruidsjurk met lange mouwen! Daarnaast is er natuurlijk ook de optie om iets fashionables over je jurk heen te dragen. Een shawl, een stoer leren jasje of een paar fluwelen handschoenen. Hip, anders dan anders en praktisch!

SWEATER WEATHER

Bang voor slecht weer? No stress! Jullie winterbruiloft speelt grotendeels binnen af óf onder onze sfeervolle overkapping. Daarnaast kun je het geluk hebben dat er sneeuw valt op jullie trouwdag! Mocht je toch een deel buiten willen vieren, is dit bij STRND geen probleem. Wij hebben namelijk een mooi overdekt achterterras. Geen zorgen dus!

VAN VRIESKOU IN NEDERLAND NAAR WARMTE IN DE BAHAMA’S

Wanneer je net je Winter Wonderland Wedding hebt gehad, wordt die huwelijksreis in de zon extra genieten. Misschien wel in de Bahama’s?! Heerlijk om rechtstreeks naar jullie droombestemming te vliegen en daar verder te genieten, toch?

WINTERSE SMAKEN

Héérlijke winterse diners. Green Egg BBQ’s met open vuur, foodtrucks met winterse kost en warme dranken. Verras je gasten met een heerlijke BBQ met gerechten zoals boeuf bourguignon, geroosterde pompoen en/of speculaas crumble.

Bij STRND bieden we je de mogelijkheid om buiten een mooie food pick-up setting te realiseren, waarna je je eten lekker binnen op kan eten.

BBQ hamburger

CURAÇAO

Bij STRND heb je de kans om als afsluiter samen met je familie en vrienden een knallend feest te geven in Curaçao. Helaas niet het eiland aan de Caribische zee, maar in onze multifunctionele zaal! Blaas het dak er af met nummers van het foute uur of ga los op leuke disco hitjes.