Spring naar content

TIPS BIJ HET KIEZEN VAN JULLIE IDEALE TROUWLOCATIE

Maart 2020 – weddingspecialist

De trouwlocatie, misschien wel de allerbelangrijkste keuze die gemaakt moet worden voor de bruiloft. De trouwlocatie bepaalt grotendeels hoe jullie bruiloft eruit komt te zien én misschien nog wel belangrijker welke sfeer er hangt. Het ene bruidspaar droomt al jaren over hun trouwlocatie en weet al precies waar zij hun trouwfeesr willen geven. Het andere bruidspaar heeft nog géén idee waar de bruiloft zich gaat afspelen. Speciaal voor die bruidsparen, delen wij onze belangrijkste tips voor het zoeken naar een trouwlocatie.

BEGIN BIJ JULLIE ZELF

Voordat je begint met het oriënteren en rondkijken naar trouwlocaties. Ga eens samenzitten en droom samen weg naar jullie ideale bruiloft. Hoe ziet deze eruit? Hoe ziet de omgeving eruit? Ga samen kijken wat jullie aanspreekt, welke sfeer jullie willen creeren maar ook vooral wat bij jullie past. Hebben jullie beide een fijne herinnering naar een plek? Kijk eens of er trouwlocaties zijn die deze sfeer kunnen nastreven. Misschien vond jullie eerste kus wel plaats op het strand, hoe leuk is dan een trouwlocatie in deze sferen?

Begin bij jullie zelf en kijk wat jullie zouden willen in plaats van meteen te kijken naar wat er mogelijk is.

GA EROP UIT!

Wanneer jullie samen erover uit zijn hoe jullie perfecte trouwlocatie eruit zou moeten zien, is het tijd om op pad te gaan. Natuurlijk start je eerst met de zoeken naar mogelijke locaties. Je zoekt wat afbeeldingen op en kijkt naar de mogelijkheden van diverse locaties. Natuurlijk kan je aan de hand van deze informatie en afbeeldingen een eerste selectie maken, maar zorg ook dat je voldoende locaties bezoekt voor je een keus maakt. De sfeer en vibe die er hangt in een locatie is zo belangrijk maar ook zo ontzettend moeilijk om over te brengen door middel van foto’s. Dus plan vooral een aantal locatiebezoeken en ga sfeer proeven. Alleen door de locaties te bezoeken, komen jullie bij de perfecte locatie uit!

BDF 2820-Strand Binnen Styled Shoot 201802-Bas Driessen Photography
Bas Driessen Photography – Styling: Happy Vintage

BEKIJK JULLIE IDEALE BRUILOFTSPLANNING

De keus voor een locatie hangt natuurlijk ook af van jullie planning op de bruiloft. Houden jullie van afwisseling en gaan jullie voor verschillende locaties op de trouwdag?  Dit is een locatie waar zowel diner én feestavond plaats kan vinden.

tafelsetting bruiloft strnd breda trouwlocatie
Bas Driessen Photography – Styling: Happy Vintage

HULP BIJ DE BRUILOFT

Trouwen is iets wat je niet dagelijks doet en waarvan het logisch is dat je er niet álles van af weet. Maar dat hoeft helemaal geen probleem te zijn. Ga in gesprek met een locatie en kijk wat de locatie voor jullie kan betekenen en waarmee ze jullie kunnen helpen in de voorbereidingen van de bruiloft. Sommige locaties werken met een inhouse-weddingspecialist, wat natuurlijk nog idealer is!

OUTSIDE IN WEDDINGS

Buiten naar binnen brengen, dat is precies waar STRND goed in is. Willen jullie trouwen bij de meest zomerse trouwlocatie van Breda? Je bent van harte welkom om samen met onze Sales manager de multifunctionele ruimtes voor zowel diner als feest te bekijken.