Spring naar content

Open dag 2024

Sinds 1 januari 2024 bundelen wij de krachten van BAAI, STRND, Bootje Varen Breda, Groepsuitjes Breda en PLAYGRND, onder de nieuwe naam BAAI DE CLUB! Stap binnen in onze wereld vol eindeloze mogelijkheden en bijzondere evenementenlocaties, pal in het hart van Breda, het kloppende centrum van de Benelux!

Ben jij klaar om deel uit te maken van onze club? Schrijf je in en ontdek samen met ons de ongeëvenaarde ervaring van BAAI DE CLUB tijdens onze Open Dag. Onze enthousiaste clubleden staan te popelen om je alles te laten zien! Waar wacht je nog op? Reserveer 24 maart in je agenda en kom langs op onze locaties aan de Markkade 1AB en Slingerweg 76 in Breda!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via (+31) 76 303 8478 of stuur een e-mail naar info@baaideclub.nl

SCHRIJF JE HIER IN & JOIN THE CLUB!

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!