Spring naar content

De feestlocatie in het centrum van Breda

Bij STRND staan we voor feestjes die goed gevierd worden. Dit doen wij voor de zakelijke markt maar ook als particuliere gast ben je welkom. Ben jij op zoek naar een (feest) locatie in de regio Breda dan zit je bij ons goed! We zijn ervaren in het organiseren van trouwfeesten, verjaardagen, jubileum feesten!

Maatwerk

Of het nu gaat om een groot of klein evenement, STRND kan alles op maat regelen, inclusief de mogelijkheid om bijvoorbeeld een diner toe te voegen, om zo een unieke en gepersonaliseerde feestavond te creëren.

Bereikbaarheid

De locatie van STRND is goed bereikbaar, waardoor gasten zonder zorgen makkelijk bij onze locatie kunnen komen. Of ze nu met de auto arriveren of met het openbaar vervoer, STRND is strategisch gelegen en biedt voldoende parkeergelegenheid, waardoor de gasten comfortabel kunnen arriveren en vertrekken.

Industrieel & Intiem

STRND beschikt over verschillende sfeervolle, intieme en industriële ruimtes die perfect zijn voor een feestavond. De locatie ademt een unieke sfeer uit, met een combinatie van industrieel design en warme intimiteit. Dit creëert een bijzondere ambiance die zorgt voor een onvergetelijke feestervaring voor de gasten.

Feestavonden in alle soorten en maten!

Een feest tot 250 gasten organiseren? Dan is de warehouse de place to be! Deze feestzaal ligt direct aan je eigen terras, dat je ook als entree kunt gebruiken. Zo komen jouw gasten al vóór binnenkomst in de juiste feeststemming. Op zomerse dagen worden de eerste drankjes vaak nog buiten genuttigd, maar na zonsondergang barst het feest binnen los. Warehouse heeft alles voor een compleet feest zonder zorgen: een sfeervolle bar, eigen toiletten en krachtstroom om elke vorm van entertainment te kunnen dragen. De ruimte is gemakkelijk te stylen met inrichting en decoratie op maat. Op zoek naar een evenementen locatie voor 100 á 125 gasten? Geen probleem! We kunnen de feestzaal sfeervol en optimaal verkleinen waardoor Warehouse óók geschikt is voor een kleiner gezelschap.

Meer informatie over een particuliere feestavond? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Waar wacht je op?

Ontdek STRND en ervaar zelf waarom we dé evenementen locatie zijn voor jouw feestavond. Neem vandaag nog contact met ons op om je wensen te bespreken en een onvergetelijke gebeurtenis te creëren die nog lang in de herinnering van je gasten zal voortleven. Wij kijken ernaar uit om samen met jou een buitengewone feestavond te creëren!

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!