Spring naar content

De locatie voor publieke events in het centrum van Breda

STRND heeft een sterke naam opgebouwd als locatie voor uiteenlopende publieke events, van dancefeest tot hippiemarkt. Evenementenorganisaties herkennen de kracht van de plek: groot en toch sfeervol, solide en toch flexibel, binnenstedelijk en toch goed bereikbaar. We zijn zeker niet de enige feestlocatie in Breda met een industriële look, een historisch rauw randje. STRND is wél de enige spannende, ruige garage die voorheen Renault-auto’s huisvestte, maar waar vandaag de dag events van topkwaliteit perfect samengaan met relaxte vibes.

Van dreunende techno tot Ibiza vibes. Het kan en mag bij ons allemaal. De setting van STRND is zo multi-inzetbaar dat we van chique gala’s tot rook- en lasershows voorbij hebben zien komen. We houden van anders en denken graag mee met de invulling van je entertainmentprogramma. Van jouw gekke festival-idee deinzen wij niet snel achteruit. Kom maar op, show us the ideas!

Capaciteit

STRND biedt een ruime capaciteit voor publieksevenementen. Of het nu gaat om een groot festival, intiem concert of andere publieke bijeenkomsten, de locatie kan een groot aantal mensen herbergen, waardoor het ideaal is voor evenementen met veel bezoekers.

Faciliteit

De locatie STRND is uitgerust met de benodigde faciliteiten en partners om publieksevenementen soepel en professioneel te laten verlopen. Van geluidssystemen en podiumvoorzieningen tot sanitaire voorzieningen en diverse F&B opties, STRND biedt de productie-ondersteuning die nodig is voor een geslaagd evenement.

Centraal Breda

Gelegen in het centrum van Breda, biedt STRND een centrale en goed bereikbare locatie voor publieksevenementen. Bezoekers kunnen gemakkelijk toegang krijgen tot de locatie via verschillende vervoersmiddelen, waaronder trein, bus en auto. Dit centrale aspect draagt bij aan het succes en de populariteit van het evenement.

Publieke events in alle soorten en maten!

De twee binnenruimtes en twee buitenruimtes bieden volop mogelijkheden. Onze grootste parel De Harbour biedt zoveel groots: stel je een ruimte-breed podium voor met plaats voor de beste artiesten. Hier treden DJ’s, zangers, bands en performers op. De intiemere Warehouse zaal wordt je relax-area of food-square. Of gebruik je het achterterras bij lekker weer? Spelen met ruimtes is ons niet vreemd: we denken niet graag in hokjes.

Waar wacht je op?

Ontdek STRND en ervaar zelf waarom we dé evenementen locatie voor het organiseren van jouw publieke event zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om je wensen te bespreken en een onvergetelijke gebeurtenis te creëren die nog lang in de herinnering van je gasten zal voortleven. Wij kijken ernaar uit om samen met jou een buitengewoon event te creëren!

In good company

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Van feestavond tot zakelijk congres en van foodtruck diner tot meerdaags corporate event. Dit alles in onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage die jouw event een unieke uitstraling geeft!